Share
Tweet
Share
Send to friend

Ovo je sretni dobitnik 'najpoželjnijeg posla na svijetu'

Pratit će jednu od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda.

Ovo je sretni dobitnik 'najpoželjnijeg posla na svijetu'

Prije dva mjeseca su novine USA Today i The USA Today Network The Tennessean objavile oglas u kojem su tražili novinara specijaliziranog za svjetsku zvijezdu Taylor Swift (33). Kako prenosi People, posao je dobio Bryan West (35), novinar iz Arizone.

West je s radom započeo 6. studenog. O pop zvijezdi pisat će za USA Today i više od 200 lokalnih novina. U svojoj prijavi je naveo 13 razloga zašto je on savršen kandidat za posao. Ovaj broj nije izabrao slučajno, riječ je o sretnom broju Taylor Swift. U videu je naveo svoje iskustvo, a priznao je i da je ogroman obožavatelj Taylor. Također je otkrio da je jednom prilikom upoznao pjevačicu te da je osvojio nagradu Dupont, Murrow i tri Emmyja, piše 24 sata.

„Rekao bih da se ova pozicija ne razlikuje od one sportskog novinara koji navija za domaći tim. Ja sam samo obožavatelj Taylor Swift, pratim je i cijenim njezinu karijeru, ali imam i novinarsko iskustvo - osvojio sam brojne nagrade, radio u redakcijama diljem zemlje... Mislim da će ovaj posao biti dosta zabavan, ali i ozbiljan zbog utjecaja koji Taylor ima na društvo i glazbu“, rekao je novinar za Variety.

U oglasu koji je bio objavljen 12. rujna je pisalo da se traži osoba koja će se posebno usredotočiti na Taylor.

„Baza obožavatelja Taylor Swift nevjerojatno je narasla, kao i značaj njezine glazbe i rastućeg nasljeđa. Tražimo energičnog pisca, fotografa i stručnjaka za društvene mreže koji neospornu žeđ za svime što se tiče Taylor Swift može utažiti stalnim protokom sadržaja na internetu“, napisali su.

Izvor: 24 sata

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.