Share
Tweet
Share
Send to friend

Hotelijerstvo joj je ljubav od malena, a sada je Doris svojim radom pokazala da je čovjek uistinu ključ uspjeha jedne kompanije

Iako skromna i samozatajna, kolege ju opisuju kao nesebično dragu, proaktivnu i veselu osobu, koja je uvijek spremna pomoći. Upravo iz tog razloga ne čudi što je 34-godišnja Doris dobitnica ovogodišnjeg velikog priznanja Čovjek je ključ uspjeha

Hotelijerstvo joj je ljubav od malena, a sada je Doris svojim radom pokazala da je čovjek uistinu ključ uspjeha jedne kompanije

Još kao mala djevojčica, Doris Kujundžić znala je s čim se želi baviti u životu. Ne samo da je znala što će raditi već i gdje, a za njen životni put zaslužan je njen otac.

“Kada sam bila mala s tatom sam često odlazila na posao. On je u to vrijeme radio kao dostavljač u Liburnia Riviera Hotelu. Zapravo, u toj kompaniji je proveo 36 godina svog radnog staža, a ja sam se uz njega zaljubila u hotelijerstvo” - ispričala nam je Doris.

S istom “ljubavi” živi i danas. Ova simpatična dama, sada je magistra ekonomije koja je svoje prve korake u hotelijerstvu napravila još u srednjoj školi, a potom i na fakultetu kada je kao studentica radila u Hotelu Ambasador kao banjinka na plaži i bazenima. Nedugo nakon toga, točnije 2011. godine karijeru je, kao sezonska radnica, nastavila na recepciji hotela Bristol u Lovranu. Doris je danas i dalje dio tima Liburnia Riviera Hotela, a svoju karijeru sada gradi kroz odjel prodaje i marketinga, točnije u odjelu alotmanske prodaje gdje radi kao Sales Representative.

Njen posao, prepričava nam, prije svega uključuje izradu tzv. contractinga s tour operatorima i agencijama, kako domaćim tako i stranim. Uz to, sudjeluje u izradi godišnjeg plana i niza analiza te svakodnevno komunicira i surađuje sa svim partnerima i agencijama.

“Kada se sve zbroji mislim da moj dan izgleda kao i kod svakog drugog. Započinjem ga s jutarnjom kavom s kolegama, a potom se kreću nizati mailovi, telefonski pozivi i komunikacija s partnerima i kolegama”, dodaje kroz šalu.

Trud i rad se uvijek isplati

Iako skromna i samozatajna, kolege ju opisuju kao nesebično dragu, proaktivnu i veselu osobu, koja je uvijek spremna pomoći. Upravo iz tog razloga ne čudni što je 34-godišnja Doris dobitnica ovogodišnjeg velikog priznanja Hrvatske turističke zajednice - Čovjek je ključ uspjeha u kategoriji Djelatnik godine u prodaji i marketingu. Riječ je o prestižnoj nagradi svim turističkim djelatnicima kojoj je cilj podizanje kvalitete usluga i gostoljubivosti djelatnika u turizmu i ostalim djelatnostima povezanim s turizmom, što izravno utječe na podizanje stupnja zadovoljstva gostiju, širenje pozitivnog imidža hrvatskog turizma te ukupnog doživljaja Hrvatske kao poželjne turističke destinacije. 

“Nagrada je potvrda mog truda i rada te odnosa koje razvijam s partnerima i kolegama. Ovo mi je svakako veliki poticaj za nove radne pobjede”, naglasila je Doris. 

I baš kako ju je i njen tim opisao, nesebična Doris ovu je nagradu pripisala cijelom svom timu jer kako kaže: “Bez njih i njihove podrške do ovakvog priznanja ne bi ni došlo”. Rezultat je to timskog truda i rada iz godine u godinu. Vjeruje, kako će zajedničkim snagama, pokazati kako se i u turizmu može puno postići te da se u njihovom timu i kompaniji cijeni svaka inicijativa, bez obzira na to dolazi li ona od mlađih članova tima ili starijih.  

“Volim svoj posao, tim ljudi s kojima radim i našu radnu atmosferu. Pitali ste me da li bi, kad bi mogla birati, izabrala isto!? Odgovor je da. U ovoj kompaniji se vidim i dalje jer znam da ću ovdje dobiti priliku za učenje, napredovanje i razvoj svojih znanja i vještina”, zaključila je Doris Kujundžić.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.