Share
Tweet
Share
Send to friend

Sudjeluj u istraživanju o produktivnosti na poslu!

Svi se povremeno suočavamo s nedovoljno zanimljivim radnim zadacima, te iskušenjima poput surfanja po internetu, odrađivanja privatnih poziva i razgovora s kolegama koji nisu vezani uz posao. Sve te stvari svakodnevno uzimaju svoj danak, no postavlja se pitanje - koliki dio našeg vremena odlazi na njih?

Sudjeluj u istraživanju o produktivnosti na poslu!

Većina radnika u Hrvatskoj provede otprilike 40 sati tjedno na poslu, radeći iz udobnosti vlastitog doma ili ureda, odnosno nekog drugog mjesta rada.

No, koliki dio tog vremena zaista posvećujemo aktivnom i produktivnom radu, a koliko minuta ili sati se gubi na različite distrakcije i aktivnosti koje nisu vezane uz sam posao?

Iako bismo možda željeli postići maksimalnu produktivnost tijekom svakog radnog sata (ili, bolje rečeno, poslodavci bi to htjeli), to često ostaje iluzija.

Nedovoljno zanimljivi radni zadaci, privatni pozivi, odlasci na kave s kolegama, surfanje po internetu… samo su neki od uobičajenih 'gutača' vremena, iako nam često djeluju kao sitnice na koje ne trošimo previše vremena.

Kako bismo doznali koliko su radnici u Hrvatskoj fokusirani u radnim okolinama, odlučili smo provesti Istraživanje o produktivnosti na poslu

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.