Share
Tweet
Share
Send to friend

Traže osobu koju će plaćati za – spavanje

Radi se o poziciji pod nazivom Chief Sleep Officer.

Traže osobu koju će plaćati za – spavanje

Tvrtka Bensons for Beds nudi posao za ulogu Chief Sleep Officer (CSO), odnosno traži osobu koja bi zarađivala - spavanjem.

Ovo doista zvuči kao posao iz snova, a osoba koja bude izabrana dobit će 10.000 funti (oko 11.600 eura) za šest mjeseci zaposlenja na pola radnog vremena koje pokriva 874 sata obuke, spavanja i besplatnog šopinga, piše N1.

“Sretni kandidat će moći testirati do jedan madrac svaka dva tjedna, četiri jastuka mjesečno i jedan krevetni okvir svakih 6 tjedana”, pojasnila je Carrie Westwell, voditeljica odjela za ljudske resurse u ovoj britanskoj tvrtki.

“To je savršena uloga za svakoga tko želi nadopuniti svoj postojeći prihod ili želi istražiti industriju kreveta prije nego što se odluči na veliki korak i promjenu karijere”, dodala je.

Istraživanje tvrtke Bensons for Beds također je otkrilo da je 28% Britanaca zaspalo na poslu kada to nije trebalo, a glavni razlozi za to bili su dosada (33%), nisu se osjećali dobro (30%) i pretopla prostorija (24%).

Više od 14 sati treninga ‘u krevetu’ dobit će sretni kandidat kako bi razvio svoje znanje i razumijevanje spavanja. Također će naučiti prepoznati okidače koji pridonose lošem snu i dobre navike koje bi ljudi trebali usvojiti kako bi poboljšali optimalne obrasce spavanja.

Izvor: N1

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.