Share
Tweet
Share
Send to friend

Otkrili ste nam koje kvalitete ima savršen kolega, a one najoriginalnije među vama smo i nagradili!

Poznati su dobitnici nagradnog natječaja 'Poslodavac prvog izbora'.

Otkrili ste nam koje kvalitete ima savršen kolega, a one najoriginalnije među vama smo i nagradili!

U posvemašnjem vrtlogu poslovnih obaveza, sastanaka, rokova i drugih radosti koji čine današnje tržište rada, dobri odnosi s kolegama predstavljaju dašak čarolije koja probleme pretvara u rješenja, a monotoniju u spektakl!

Bez dvojbe, kvalitetni kolege ključni su sastojak za nastanak i opstanak pozitivne radne atmosfere. Oni su izazivači salvi smijeha koje zvonko odjekuju uredom, sveprisutni partneri prilikom suprotstavljanja šefu i 'korisnička podrška' za vrijeme bitke s printerom koji uporno odbija poslušnost.

Savršen kolega nije samo netko tko vješto balansira između kave i radnih zadataka, već je On, odnosno Ona pravi superheroj radnog mjesta. 

Do te spoznaje smo došli zahvaljujući vašim odgovorima pristiglim na nagradni natječaj u okviru istraživanja 'Poslodavac prvog izbora' koji je pred vas stavio naoko jednostavan, a zapravo kompleksan zadatak – opisati savršenog kolegu.

Među pravim blagom maštovitosti i humora, naš stručni žiri odabrao je dobitnike glavnih nagrada.

Monika je osvojila prvu nagradu, Voucher za putovanje po izboru u vrijednosti 600€, zahvaljujući sljedećem opisu:

„Ja imam već svoju Božicu. Kolegica je niska u rastu i široka u pasu. Uvijek gladna i ljuta ali je tu kad je prava muka. Uvijek spremna za pomoć, prima poziv kad je dan i noć. Korisnici je jako vole jer zbija šale a i drugi timovi u firmi je hvale.“

Druga nagrada, SmartWatch Redmi Watch 2 Lite, već putuje na adresu korisnika pod nadimkom Enzooza.

„Idealan kolega bi prvenstveno bio netko iskren. Kad prdne da ne optuzuje Mariju što sjedi za stolom do njega/nje kad znamo da Marija već ima dosta svojih problema i da se ne treba misliti na koji način opravdati takvu tvrdnju.“

Treću nagradu, PHILIPS bežićne slušalice, osvojila je Anja.

„Iznutra i izvana je prava senzacija, ukratko receno dobitna kombinacija. Najdrazi mi je njezin zarazni smijeh koji bas svima svaki put izmami osmijeh. S njom je uvijek zabava garantirana, naravno, jer je uvijek nasmijana. Vole je svi, mali i veliki.“

Ako ste još uvijek u potrazi za idealnim kolegom, ne brinite – on možda već sjedi za susjednim stolom, spreman načiniti vaš radni dan još boljim!

 

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.