Share
Tweet
Share
Send to friend

TIA partner je preuzeo prestižni Poslodavac Partner certifikat i time ponovno potvrdio kvalitetu radnih mjesta

U TIA partner prioritet su dobrobit te osobni i profesionalni razvoj svakog zaposlenika, uključujući i internu i eksternu radnu snagu.

TIA partner je preuzeo prestižni Poslodavac Partner certifikat i time ponovno potvrdio kvalitetu radnih mjesta

TIA partner je dosegnuo visoke standarde kvalitete upravljanja ljudskim potencijalima i preuzeo drugi po redu Poslodavac Partner certifikat.

SELECTIO Grupa, vodeća grupacija za HR konzalting u regiji, već 18 godina dodjeljuje Poslodavac Partner certifikat s misijom promicanja visokokvalitetnih praksi u upravljanju ljudskim potencijalima i potiče organizacije da implementiraju one standarde koji dokazano i smisleno unaprjeđuju kvalitetu radnih mjesta.


„Vjerujemo da uspjeh naše tvrtke ne ovisi samo o kvaliteti naših usluga, već i o našoj predanosti stvaranju poticajnog radnog okruženja. Dobivanje certifikata Poslodavac Partner za nas predstavlja potvrdu naše posvećenosti razvoju naših zaposlenika i izgradnji pozitivne radne kulture. Certifikat Poslodavac Partner objektivan je pokazatelj naših nastojanja da budemo izvrsni poslodavci, pružajući nam smjernice i poticaj za daljnji napredak. Osim toga, donio nam je i dodanu vrijednost u procesu regrutacije kandidata te smo ponosni što su kandidati tijekom razgovora za posao istaknuli naš certifikat Poslodavac Partner kao jedan od važnih faktora koji ih je motivirao da se prijave upravo za naše natječaje. Drago nam je da nas kandidati prepoznaju kao kompaniju kojoj su zaposlenici na prvom mjestu", izjavio je Siniša Kuzmanović, direktor TIA Partner d.o.o.

Stvaranje karijere u poticajnom radnom okruženju

U TIA partner prioritet su dobrobit te osobni i profesionalni razvoj svakog zaposlenika, uključujući i internu i eksternu radnu snagu. HR tim i menadžeri razumiju kompleksnost, ciljeve i zahtjeve poslovanja te su stoga posvećeni poboljšanju uvjeta na radnom mjestu, kao i cjelokupnog iskustva zaposlenika. Kontinuiranim unaprjeđenjima HR procesa u organizaciji osiguravaju da se potrebe zaposlenika, ne samo identificiraju, već da izmjereno zadovoljstvo upravo tim procesima raste iz godine u godinu. 

Snažan sustav nagrađivanja u TIA partner također postoji i za internu i za eksternu radnu snagu, a uključuje plaće, povišice, bonuse i nagrade te osigurava da se svaki član osjeća cijenjenim zbog svog doprinosa. U kompaniji postoji i BRAVO!, program namijenjen odavanju priznanja svim zaposlenicima za prijedloge poboljšanja poslovanja ili postizanje izuzetnih uspjeha.

Visoko zadovoljstvo inicijativama za dobrobit

TIA partner provodi sveobuhvatne inicijative za zdravlje i dobrobit svih zaposlenika. Od psihološkog savjetovanja do pravnog i financijskog savjetovanja te podrške u kriznim situacijama za zaposlenike i članove njihovih obitelji. Ako osjete potrebu, zaposlenici mogu u bilo kojem trenutku kontaktirati stručnjaka i zatražiti podršku. Ne čudi zato da je indeks zadovoljstva zaposlenika programima dobrobiti još viši nego prošle godine. Uz to, visoko je i prosječno zadovoljstvo zaposlenika najvišim menadžmentom, komunikacijom s menadžerima, učestalošću povratnih informacija i mogućnostima za učenje i razvoj. Godišnja strategija razvoja je dobro definirana za sve zaposlenike. Svi zaposlenici imaju individualne razvojne planove te su, uz redovne, prolazili i dodatne edukacije u prošloj godini uz značajna financijska ulaganja organizacije upravo u tu svrhu.

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.