Share
Tweet
+1
Share
Send to friend

3. Radni doručak Hrvatske udruge za coaching

3. Radni doručak Hrvatske udruge za coaching

Hrvatski coachevi zagledani su u budućnost - dosta im je mrtve trke i kaosa koji vlada ovih dana.

Zanima ih kako njihovi kolege iz korporativnog svijete vide uspješnu i rastuću organizaciju za baš ovaj trenutak. Rezervirajte termin! 15.5., od 9-13 sati, restoran Maksimir - 3. Radni doručak Hrvatske udruge za coaching.

Detaljnije informacije i prijave: info@hr-coaching.hr

Coaching i coachevi nužno su povezani s aktualnim trenutkom naše gospodarske stvarnosti, no ipak okrenuti stvaranju inovativne, kreativne, 'veće i bolje' budućnosti.  Stoga je tema koju su odabrali za treći korporativni radni doručak Udruge  – kreiranje i izgradnja najbolje moguće organizacije za ovaj trenutak, izgradnja vaše 'tvornice čokolade'.

Uz priliku za susret sa svojim kolegama, na doručku ćete u poticajnoj atmosferi podijeliti i umnožiti ideje o izazovnim temama organizacijskog razvoja današnjice: 

  • Upravljanje kaosom
  • Voditi u besparici
  •  Stvarati nešto ni iz čega
  •  Inovativnost danas

Uz rad na temama, saznat ćete i ponešto o aktivnostima Udruge, te radu Akademije Hrvatske udruge za coaching. Svoje mjesto rezervirajte potvrdom na mail  info@hr-coaching.hr  do 8.5.2012. 

HUC je neprofitna udruga, stoga mole da trošak organizacije (150 KN) uplatite na ŽR Hrvatske udruge za coaching, 2484008-1105126155   do 11.5.2012.

Druženje će se održati 15.5. od 9-13 sati, restoran Maksimir, Zagreb! 

Aktualno

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more