Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Voditelj recepcije (m/ž)

Hvar

Rok prijave:

Sezona 2024 – Jeste li spremni za izazov?

Voditelj recepcije (m/ž) - PRIJAVA

Glavne odgovornosti: Upravljanje poslovanjem recepcije prateći ustanovljene operativne standarde te rukovođenje, organiziranje, nadgledanje i kontrola rada odjela. Poznavanje, te u suradnji sa odjelom prodaje, kontroliranje i praćenje rezervacijskog sustava. Trening i edukacija tima.

Potrebno iskustvo, znanje i kompetencije:

  • 3 godine na istim poslovima (iskustvo rada u hotelima 4*/5* obavezno)
  • VŠS / VSS ekonomskog ili hotelijersko-turističkog usmjerenja
  • poznavanje engleskog jezika – razina C1/C2
  • MS office napredni korisnik
  • poznavanje hotelske industrije i visokih standarda poslovanja u ugostiteljstvu
  • odlične organizacijske i komunikacijske vještine, visok stupanj osobne efikasnosti i odgovornosti te snalaženje u kriznim situacijama
  • upravljanje ljudima, dijeljenje znanja, donošenje odluka, timski rad i kooperativnost

Poslodavac osigurava smještaj, prehranu i mogućnost napredovanja.

Sunčani Hvar d.d. poštuje Vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu Vaših osobnih podataka. Podaci se prikupljaju i čuvaju u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka. Podaci prikupljeni ovim natječajima biti će korišteni isključivo u svrhu potencijalnog ostvarivanja sezonske suradnje sa zainteresiranim kandidatom. Podaci će biti arhivirani u centralnoj bazi društva Sunčani Hvar d.d. u digitalnom obliku s ograničenim pristupom te rokom čuvanja od dvije godine, dok će fizička varijanta dokumenta biti uništena.

Prijavom na natječaj i dostavom Vaše dokumentacije dajete pristanak Sunčanom Hvaru d.d. na obradu Vaših osobnih podataka.

Sunčani Hvar d.d. je, u skladu s relevantnim propisima, imenovao Službenika za zaštitu osobnih podataka kojega možete kontaktirati vezano za sva pitanja povezana sa obradom Vaših osobnih podataka ili ostvarivanja prava na zaštitu osobnih podataka. Kontakt: dataprotection@suncanihvar.com odnosno putem pošte na adresu Sunčani Hvar d.d., Ive Miličića 3, 21 450 Hvar, Republika Hrvatska.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Turizam i ugostiteljstvo iznosi 815,91 EUR (6.147,47 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.