Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Šanker (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

Postani dijelom BoogieLab i Kroštula obitelji!

BoogieLab i Kroštula udružili su snage i uz već uigrani pekarski pogon u Pakoštanima te pekarnicu/restoran/bar u Zagrebu odlučili otvoriti još dvije lokacije! Novi pekarski pogon te novi BoogieLab u Zagrebu. A započeli smo i priču u New Yorku pa i to imaj na umu!

Naša entuzijastična ekipa razvija najnaprednije pekarske i slastičarske proizvode koje poslužujemo u jednako naprednom ambijentu. Ponuda hrane na meniju mijenja se kroz dan, a u baru istražujemo nove specialty kave i craft pive te razvijamo signature koktele. Fokus nam je učenje, napredak i usavršavanje tehnika koje konkuriraju na svjetskoj razini. Strast nam je inoviranje i razvoj proizvoda, a BoogieLab naš je prostor za prezentaciju svega onoga na čemu aktivno radimo.

Naša tvrtka broji preko 150 zaposlenika, a trenutno širimo tim za nekoliko desetaka novih članova. Ako voliš dinamična okruženja, timski rad i pomicanje granica, ovaj oglas ćeš htjeti pročitati do kraja!

Zanimaju te pekarstvo, fermentacija i kisela tijesta? Želiš sudjelovati u razvoju našeg novog laboratorija za biokemiju kiselih tijesta? Želiš učiti o proizvodnji kruhova i peciva metodom duge hladne fermentacije sa starter kulturama (čiji smo pioniri u Hrvatskoj)? Onda se javi na oglas:

Šanker (m/ž)

MJESTO RADA: Zagreb

Što ćeš raditi:

Šank u BoogieLab-u je sve samo ne obično radno mjesto. Rijetko će se naći mjesto koje prodaje sličan broj kava (u 3 blenda) i autorskih koktela, uz sve ostale naše kućne kreacije. Trenutno u timu imamo vrhunske bariste i cocktail majstore pa računaj na dobru atmosferu te puno akcije i učenja.

Što nudimo:

Nudimo plaću u skladu s tvojim znanjima i željom za napretkom. Novi članovi tima dobivaju plan vlastitog rasta i razvoja. Sukladno s napretkom u znanju i samostalnosti, primanja simultano rastu. Trud se uvijek dodatno nagrađuje bonusima na plaću.

Što tražimo:

Tražimo motivirane osobe s dobrom energijom. Kod odabira kandidata prednost će imati ekipa s iskustvom rada za šankom, ali bez prethodnog uvjeta neće proći! :)

Dodatne pogodnosti:

Našim kolegama nudimo edukacije od stručnjaka u sklopu radnog vremena. Uz jak tim od 150 ljudi zaljubljenih u hranu, imamo i bazu mentora koje koristimo za usavršavanje naših tehnika. U njoj su najjača imena hrvatske i strane gastro scene. Također, imamo vlastitu zbirku knjiga od preko 300 naslova o hrani, piću i sličnim kategorijama na raspolaganju kolegama.

Pravila natječaja:

Prijave zaprimamo putem linka za prijavu, a potrebno je poslati CV i kontakt podatke. Svaki kandidat dobit će povratni odgovor, stoga očekuj naš mail.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Turizam i ugostiteljstvo iznosi 815,91 EUR (6.147,47 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.