Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Viši (senior) stručnjak za korisničko iskustvo i digitalne medije (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

Tko ili što je Combis?

To ti je IT kompanija s više od 400 zaposlenika na lokacijama diljem Hrvatske, BiH i Srbije. Većina naših zaposlenika su inženjeri, developeri, instalateri i slični meštri tehničke struke, ali imamo ponešto i društvenjaka koji su većinom u Odjelu digitalnih inovacija. Ti bi posao obavljao u našem uredu u Radničkoj cesti u Zagrebu, a ovisno o radnim zadacima i od kuće.

Viši (senior) stručnjak za korisničko iskustvo i digitalne medije (m/ž)

Kakvog kandidata/kinju tražimo?

Tražimo stručnjaka za poziciju Unified Communication Inženjera (m/ž) koji će se pridružiti našem timu. Ovaj poziv je idealan za osobu koja ima strast prema CISCO IP telefoniji, SIP protokolu i drugim aspektima Unified Communications tehnologija.

Osoba koja će zauzeti ovu poziciju mora biti spremna raditi s CISCO Unified Communications Manager, CISCO CUBE i CISCO Unified Contact Center Express proizvodima, te biti otvorena za usvajanje novih tehnologija, uključujući voice asistente temeljene na umjetnoj inteligenciji.

Koje odgovornosti imaš na ovom radnom mjestu?

Vjerovao ili ne - digitalijom i inovacijama. To ti dođe nešto kao prošireni marketinški odjel, ali s još nekoliko zanimljivih dodataka, čisto da nam nikada ne bi bilo dosadno.

To znači da se u istom danu možeš baviti pisanjem contenta za neki web i klikati po WordPressu ili, pak, možeš biti kod korisnika i pitchati mu prijedlog Digital Signage rješenja. Nije nam strano klikati po nekoj CMS platformi (Guglaj si „MagicINFO“) ili raditi na promo materijalu za neki novi Combisov produkt (Provjeri kome je namijenjen Hack3r, a kome Bajke u digitalnom svijetu).

U prednosti si naspram ostalih kandidata ako:

…ima visoku razinu informatičke pismenosti (Office paket, WP, CRM…);

…se jako dobro služi hrvatskim i engleskim jezikom u govoru i pismu;

…pozna i razumije web s naglaskom na WordPress platformu;

…ima dobre prezentacijske vještine;

…ima 3 i više godina iskustva rada na projektima u multidisciplinarnim timovima (Iskustvo s Digital Signage projektima je prednost);

…posjeduje energiju za radom i učenjem novih stvari.

Dodatno o tvom novom radnom mjestu:

Ured će ti biti smješten u Radničkoj 21 u Zagrebu gdje ćeš osim radnog stola i laptopa, imati priliku družiti se i surađivati s kolegama iz tima, ali i ostalih 300+ kolega i kolegica Combisovaca koji su smješteni na istoj adresi. Naravno, u dogovoru s kolegama i nadređenima posao ćeš moći obavljati i iz kućnog ureda.

Imaš slobodne ruke za izbor edukacija i razvojnih programa, 35 dana godišnjeg odmora, klizno radno vrijeme, policu osiguranja od 0-24, plaćeni dopust za sve važne osobne potrebe, popuste i pogodnosti kod tvrtki partnera, MultiSport karticu, božićnicu, uskrsnicu, financijsku naknadu ako ti se rodi dijete i još mnogo toga.

PRIJAVITE SE!

#WeCreateTogether #DeliverOnPromise #FocusedOnKnowledge #GetInvolved

Ako ste zainteresirani i želite postati dio uspješnog tima, prijavite se putem LINKA ZA PRIJAVU do 29.04.2024.

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Marketing, PR i mediji iznosi 954,07 EUR (7.188,44 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.