Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Roštiljar - kuhar (m/ž)

Zagreb, Pula, Zadar, Split, Čakovec

Rok prijave:

  • Batak grill (Filia usluge d.o.o.)

Poštujemo
tvoje ruke.

Roštiljar kuhar m/ž

Batak poštuje ljude i poštuje struku. Zato tražimo roštiljara kuhara koji će dati sve od sebe kako bi njegov gost bio oduševljen svojim jelom i vratio se u Batak po još.

Što ćeš raditi?

Ujutro naložiš roštilj i provjeriš svježinu, količine i deklaracije svih namirnica koje predviđaš da ćeš taj dan koristiti. Paziš na žar i napraviš cijelu pripremu za svoju smjenu. Kako konobari kucaju narudžbe, tako stavljaš meso na roštilj i paziš da bude dobro pečeno. Radiš priloge, umake i salate po Batak normativima. Dovršavaš juhe, jela za početak i ostala glavna jela po Batak recepturama. Drugoj smjeni predaš urednu i čistu kuhinju sa svim namirnicama na pravom mjestu.

Što tražimo?

Tražimo da spretno i brzo dobro ispečeš meso na roštilju. Da pratiš i pišeš deklaracije na namirnicama i tako održiš njihovu svježinu. Da čitaš blokove i dobro se organiziraš i u najvećoj špici. Kad zaplivaš da ostaneš smiren i zatražiš pomoć kolega. Kad vidiš da je kolega u problemu, da mu uskočiš u pomoć. Da znaš raditi sve u kuhinji kad je to potrebno, pa čak i oprati suđe. Da paziš na urednost i čistoću prostora i opreme.

BATAK MENU

PRIPREMA

Subvencionirani gablec

od 1,20€

Uniforma

gratis

 

GLAVNI SASTOJCI

Primanja

1100 - 1800 €

Radni tjedan

40h

 

DEKORACIJA

Nagrada za lojalnost

199 - 531 €

Božićnica

133 €

Uskrsnica

66 €

Dar za dijete

66 €

Popusti unutar grupacije

20 - 40%

PassSport aplikacija

gratis

Jenz – interna društvena mreža

gratis

 

POŠTUJEMO STRUKU I LJUDE

Batak je najveći domaći lanac restorana. Poštujemo svoju struku - zato držimo do visokih ugostiteljskih standarda posluživanja i pripreme hrane te do kvalitete, a istovremeno do jasnih i jednostavnih procesa rada. Poštujemo svoje ljude i brinemo o njima - zato imamo čvrste i vesele timove te odlične uvjete rada.
Rastemo i zato u svoje raznolike i prijateljske timove uvijek rado primamo sve koji žele naučiti i doprinijeti svojim znanjem, radom i trudom.
> 450 zaposlenika
> 18 lokacija

Dio smo Victus Grupe, grupacije koja više od 20 godina izvrsno posluje i dalje kontinuirano raste.
Više o nama možeš pronaći na web adresi batak.hr

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Turizam i ugostiteljstvo iznosi 815,91 EUR (6.147,47 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.