Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Vozač - dostavljač (m/ž)

Zadar, Split, Dubrovnik

Rok prijave:

ARFA Services d.o.o. nudi uslugu servisa i održavanja jednostavne i složene rashladne tehnike te tehnike za grijanje, hlađenje i ventilaciju (GHV). Samostalno i u suradnji s našim partnerima (domaćim i stranim) u mogućnosti smo pružiti uslugu integriranog Tehničkog facility managementa. Pored toga našim klijentima nudimo poslove izgradnje i izvođenja raznih investicijskih radova s naglaskom na područje rashladne tehnike kao i grijanja, hlađenja i ventilacije te vodovoda i kanalizacije.

O našem znanju, iskustvu, organizacijskim sposobnostima, standardima rada govori dugačka lista završenih projekata kao i lista zahvalnih klijenata koji nas stalno guraju naprijed ka novim projektima što znači usvajanje novih znanja i vještina.

Uspostavili smo organizaciju na nacionalnom nivou (cijela RH) s velikim brojem tehničara-servisera odnosno montera-instalatera koji sukladno pravilnicima i procedurama tvrtke kao i uzancima tehničke struke te po specifičnim zahtjevima klijenata pružaju uslugu i podršku velikom broju klijenata kako nacionalnim tako i lokalnim.

Opis posla

- utovar i istovar rashladne opreme
- dostava od skladišta do kupca ili odvoz od kupca do skladišta
- rad s dostavnim vozilom do 3,5 t (B kategorija) s podiznom rampom

Uvjeti

Vozačka dozvola:

B

Što nudimo

- organizirani prijevoz do radnog mjesta
- radno vrijeme / način rada: puno radno vrijeme isključivo u jutarnjoj smjeni, rad od ponedjeljka do petka (vikendi iznimno)
- kod povećanog opsega posla plaćeni prekovremeni sati (ljetni period)

Vrsta zaposlenja:

Na određeno vrijeme, Stalni radni odnos

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Promet, transport, pomorstvo iznosi 839,19 EUR (6.322,88 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.