Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Voditelj računovodstva (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

  • Centar kulture na Peščenici

Opis posla

Centar kulture na Peščenici zapošljava voditelja računovodstva (m/ž) na određeno, puno radno vrijeme.

Rad na radnom mjestu podrazumijeva samostalan rad na obračunu plaća, ugovora o djelu, autorskih ugovora i sl., izradu obračuna PDV-a te JOPPD obrazaca, izrada financijskih izvještaja, planova, rebalansa i praćenje izvršenja istih, knjiženja i druge poslove vezane uz proračunsko računovodstvo.

Uvjeti

- VSS ekonomskog smjera
- 3 godine radnog staža na financijsko-računovodstveno i knjigovodstvenim poslovima
- poznavanje rada na računalu

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Izrazi upotrijebljeni u ovom javnom natječaju, a koji imaju rodno značenje, odnose se jednako na muški i ženski rod, bez obzira na to u kojem su rodu navedeni.

U prijavi na natječaj potrebno je navesti osobne podatke podnositelja prijave: ime i prezime, adresu stanovanja, broj telefona odnosno mobitela te adresu elektroničke pošte.

Prijavu je potrebno vlastoručno potpisati.

Uz prijavu na natječaj kandidati su obvezni priložiti:
- presliku diplome o stečenoj stručnoj spremi
- dokaz o radnom stažu (elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ne starije od 30 dana od dana raspisivanja natječaja)
- uvjerenje pribavljeno od nadležnog suda ili sustavom e-Građani da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak (ne starije od 30 dana od dana raspisivanja natječaja)
- životopis s dosadašnjim opisom rada (potpisan od strane prijavitelja/prijaviteljice)

Isprave se prilažu u neovjerenom presliku, a prije sklapanja ugovora o radu kandidat/kandidatkinja predočit će izvornik.

Ukoliko kandidat uz prijavu priloži dokumente u kojima osobni podaci nisu istovjetni, dužan je dostaviti i dokaz o njihovoj promjeni (presliku vjenčanog ili rodnog lista).

Dokumentacija mora biti na hrvatskom jeziku i latiničnom pismu.

Iz priložene dokumentacije mora biti nedvojbeno jasno ispunjenje uvjeta propisanih natječajem.

Osobe koje se pozivaju na pravo prednosti sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine br. 121/17, 98/19, 84/21,156/23), članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (Narodne novine broj 33/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03 i 148/13, 98/19), članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Narodne novine broj 157/13, 152/14, 39/18, 32/20) te članku 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (Narodne novine broj 84/21), dužne su u prijavi na javni natječaj pozvati se na to pravo i uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu, a imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Osobe koje ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine broj 121/17, 98/19, 84/21, 156/23), uz prijavu na natječaj dužne su priložiti i dokaze propisane člankom 103. stavkom 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji.

Poveznica na internetsku stranicu Ministarstva hrvatskih branitelja s popisom dokaza potrebnih za ostvarivanja prava prednosti:

https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20ZOHBDR%202021.pdf

Osobe koje ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (Narodne novine broj 84/21), uz prijavu na natječaj dužne su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i uz prijavu dostaviti dokaze iz članka 49. stavka 1. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata.

Poveznica na internetsku stranicu Ministarstva hrvatskih branitelja s popisom dokaza potrebnih za ostvarivanja prava prednosti:

https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20Zakon%20o%20civilnim%20stradalnicima%20iz%20DR.pdf

Potpunom prijavom smatra se ona koja sadrži sve podatke i priloge navedene u ovom natječaju.

Osoba čija je prijava nepravodobna ili nepotpuna odnosno osoba koja ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na javni natječaj, niti će biti pozvana na dopunu istih.

Kandidati će o užem izboru i kvalifikacijskom razgovoru biti obaviješteni e-poštom.

Prijave na natječaj s traženom obveznom dokumentacijom dostavljaju se poštom na adresu:
CENTAR KULTURE NA PEŠČENICI, Ivanićgradska 41a, Zagreb, s naznakom „za natječaj – Voditelj računovodstva – NE OTVARAJ“

Rok za podnošenje prijava je 15 (petnaest) dana od dana objave natječaja na mrežnim stranicama i oglasnim pločama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te na mrežnim stranicama i oglasnim pločama Centra kulture na Peščenici.

Prijavom na natječaj prijavitelji su izričito suglasni da Centar kulture na Peščenici kao voditelj obrade može prikupljati, koristiti se i dalje obrađivati podatke u svrhu provođenja natječajne procedure, sukladno odredbama Opće uredbe (EU) 2016/679 o zaštiti osobnih podataka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18).

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni pisanim putem ili elektroničkom poštom u roku 8 (osam) dana od dana donošenja odluke.

Odluka o rezultatima bit će objavljena i na mrežnim stranicama Centra kulture na Peščenici, sukladno članku 10. stavku 1. točka 10. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine broj: 25/13, 85/15, 69/22).

Stručna sprema:

Visoka stručna sprema, Magistar struke

Potrebne godine iskustva:

3

Što nudimo

- probni rad: 6 mjeseci
- radno vrijeme planira se u jednoj smjeni
- uz plaću osigurana su ostala materijalna prava sukladno kolektivnom ugovoru

Vrsta zaposlenja:

Na određeno vrijeme

Ostale informacije

Na ovaj oglas se možete prijaviti pisanim putem.
CENTAR KULTURE NA PEŠČENICI, Ivanićgradska 41a, 10000 Zagreb, s naznakom „za natječaj – Voditelj računovodstva – NE OTVARAJ“
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Ekonomija, financije i računovodstvo iznosi 988,52 EUR (7.448,02 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.