Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Farmaceutski tehničar (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

  • LJEPOTA ZDRAVLJA BEAUTYCURE d.o.o.
  • Adresa: Kralja Tomislava 24, Marija Bistrica

Ljepota zdravlja BeautyCure d.o.o. je specijalizirana prodavaonica za promet na malo lijekovima i medicinskim proizvodima osnovana 01. srpnja 2018. godine. Od rujna 2018. poslujemo u sklopu Green Gold centra, Radnička cesta 52, Zagreb, a od svibnja 2019. godine također i u sklopu Kauflanda Sloboština na adresi Karela Zahradnika 16, Zagreb te od travnja ove godine i u novoj poslovnici u sklopu Kauflanda Zagrebačka na adresi Zagrebačka cesta 136.

Naše prodavaonice prepoznatljive su izgledom, načinom izlaganja te izuzetnim trudom oko organizacije dodatnih specijaliziranih savjetovanja, promocija i kampanja. Ulažemo mnogo truda u marketing te organizacijom mjesečnih kampanja i aktivnom distribucijom edukativnih materijala vodimo brigu o prevenciji i zdravlju naših pacijenata. Kontinuiranim radom na edukaciji zaposlenika, praćenjem stručnih i poslovnih trendova, pružamo našim zaposlenicima stimulativno okruženje za rad te daljnji osobni i profesionalni razvoj.

Pridružite nam se na radnom mjestu:

Farmaceutski tehničar (m/ž)

Zagreb

Tražimo farmaceutskog tehničara (m/ž) za lokacije u Zagrebu, Green Gold poslovni centar, Radnička cesta 52, Kaufland Sloboština, Karela Zahradnika 16 te Kaufland Zagrebačka, Zagrebačka cesta 136.

UVJETI

  • jedna godina iskustva u specijaliziranoj prodavaonici za promet na malo lijekovima i medicinskim proizvodima
  • položen stručni ispit

NUDIMO

  • radni odnos na neodređeno vrijeme
  • kontinuirane edukacije
  • poticajna primanja i drugi dodatni benefiti
  • ugodnu radnu atmosferu
Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Farmaceutika i biotehnologija iznosi 1013,85 EUR (7.638,82 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.