Vaša osobna iskaznica na tržištu rada: Profil poslodavca

Pobrinite se da Vaši budući zaposlenici, ali i svi drugi sudionici na tržištu rada, puno lakše i s više interesa prate novosti vezane za zapošljavanje i Vaše poslovanje.

Izaberite jednu od dvije mogućnosti predstavljanja Vaše tvrtke na MojPosao:

  • Standardni profil* po cijeni od 131 € + PDV za 12 mjeseci
  • Napredni profil** po cijeni od 2126 € + PDV za 12 mjeseci

*Standardni profil

Uz osnovne informacije o tvrtki i zapošljavanju u formi teksta, omogućuje postavljanje fotografija i video materijala, link na korporativne web stranice i profile na društvenim mrežama (Facebook, Twitter i dr.). Po potrebi, sve materijale možete dizajnirati kako bi odražavali Vaš korporativni imidž. 

Profil uključuje prikaz novosti vezanih uz tvrtku, kao i aktivnih oglasa.

Ukoliko se odlučite za Standardni profil logo Vaše tvrtke biti će istaknut na podnaslovnici Profili poslodavaca ispod logotipa tvrtki koje imaju Napredni profil.

Pogledajte primjer Standardnog profila: INA

**Napredni profil

Pruža sve mogućnosti kao i Standardi profil, ali pruža i odličnu priliku za promociju tvrtke. 

Ukoliko se odlučite za Napredni profil, vaš će se logo prikazivati na naslovnici portala koja se u godinu dana otvori više od 11 mil. puta.

Također, logo vaše tvrtke će se prikazati i na podnaslovnici Profili poslodavaca iznad logotipa tvrtki koje imaju Standardni profil.

Pogledajte primjer Naprednog profila: MojPosao

Za više informacija kontaktirajte nas na broj telefona 01 6065 275 ili putem e-maila kontakt@moj-posao.net .

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.