Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Prodavač - trgovac (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Velika Gorica

Rok prijave:

  • ZO-NA, trgovački obrt, vl. Jelena Trkanjac

Opis posla

Traži se osoba za maloprodaju u trgovini rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve i traktore. Osoba će prvotno učiti traktorske dijelove, a kasnije i dijelove za poljoprivredne strojeve. Osoba je zadužena za prodaju, preuzimanje robe, izradu cijena i održavanje prostora čistim.

Vozačka dozvola je poželjna ali nije uvjet.

Poznavanje engleskog jezika je potrebno za snalaženje u sustavu Android i Windows.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 08:00 do 15:00 sati, svaka druga subota je neradna, radne subote se rade od 08:00 do 13:00 sati. Postoji mogućnost smjene od 10:00 do 17:00 sati ukoliko tako odgovara zaposleniku. Nedjelje i zakonom propisani neradni dani i blagdani su neradni. Prekovremeni se ne rade.

Plaća je bruto 840,00 eur i plaća raste vrlo brzo ukoliko se zaposlenik uspije osamostaliti. Osamostaljenje se očekuje nakon nekih 4 mjeseca. Osoba uči pomoću kataloga i popisa koji se svakodnevno koriste kao pomoć u prodaji i bez kojih rad nije moguć.

Prvi ugovor je na 8 mjeseci, a iza tih 8 mjeseci je očekivana prijava na neodređeno ukoliko kandidat pokaže da može svladati asortiman robe.

Isplaćuju se nagrade, regresi, božićnice.

Ostale informacije

Kategorije:

Prodaja (Trgovina)

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Prodaja (Trgovina) iznosi 769,48 EUR (5.797,68 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.