Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Prodavač - trgovac (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Velika Gorica

Application deadline:

  • ZO-NA, trgovački obrt, vl. Jelena Trkanjac

Job description

Traži se osoba za maloprodaju u trgovini rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve i traktore. Osoba će prvotno učiti traktorske dijelove, a kasnije i dijelove za poljoprivredne strojeve. Osoba je zadužena za prodaju, preuzimanje robe, izradu cijena i održavanje prostora čistim.

Vozačka dozvola je poželjna ali nije uvjet.

Poznavanje engleskog jezika je potrebno za snalaženje u sustavu Android i Windows.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 08:00 do 15:00 sati, svaka druga subota je neradna, radne subote se rade od 08:00 do 13:00 sati. Postoji mogućnost smjene od 10:00 do 17:00 sati ukoliko tako odgovara zaposleniku. Nedjelje i zakonom propisani neradni dani i blagdani su neradni. Prekovremeni se ne rade.

Plaća je bruto 840,00 eur i plaća raste vrlo brzo ukoliko se zaposlenik uspije osamostaliti. Osamostaljenje se očekuje nakon nekih 4 mjeseca. Osoba uči pomoću kataloga i popisa koji se svakodnevno koriste kao pomoć u prodaji i bez kojih rad nije moguć.

Prvi ugovor je na 8 mjeseci, a iza tih 8 mjeseci je očekivana prijava na neodređeno ukoliko kandidat pokaže da može svladati asortiman robe.

Isplaćuju se nagrade, regresi, božićnice.

Other

Categories:

Sales

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Sales iznosi 769,48 EUR (5.797,68 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.