Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Jesu li (i koliko) vaši zaposlenici angažirani?

Odgovor na pitanje iz naslova donosi Istraživanje zadovoljstva zaposlenika!

Jesu li (i koliko) vaši zaposlenici angažirani?

Osobni rast i razvoj, uključenost u donošenje odluka, međuljudski odnosi i komunikacija u tvrtki nisu zbir mudrih, motivacijskih misli i citata kakve često viđamo uokvirene na zidovima ureda voditelja ljudskih potencijala, već predstavljaju 4 kategorije (od njih ukupno 9) unutar Istraživanja zadovoljstva zaposlenika kojima mjerimo – stupanj angažiranosti vaših zaposlenika!

Brojna istraživanja o povezanosti angažiranosti radnika i poslovnih ostvarenja su pokazala da organizacije s visoko angažiranim zaposlenicima imaju bolje rezultate na ključnim indikatorima performansi kao što su profitabilnost, produktivnost, zadovoljstvo zaposlenika te stopa zadržavanja radnika.

Međutim, iako ponekad to uzimamo zdravo za gotovo, i podrazumijevamo da su naši zaposlenici motivirani i predani svome poslu, dobar dio tvrtki ima problema s podizanjem razine angažmana svojih djelatnika.

Istraživanje zadovoljstva zaposlenika, koje od 2007. godine provodi MojPosao, omogućuje vam da na  brz, jednostavan i pouzdan način ispitate u kojoj mjeri su vaši radnici angažirani i zadovoljni.

Sve tvrtke koje provedu istraživanje do 30.10. 2019., a imaju više od 20 zaposlenika, konkuriraju za vrijednu nagradu 'Najbolji poslodavac'.

Također, ove godine sve tvrtke koje prvi put sudjeluju u Istraživanju ulaze u natjecanje za priznanje Best new entry – najbolje plasirana nova tvrtka.

Više informacija o cjelokupnom istraživanju možete pronaći na www.zadovoljstvozaposlenika.hr.

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.