Share
Tweet
Share
Send to friend

Jesu li (i koliko) vaši zaposlenici angažirani?

Odgovor na pitanje iz naslova donosi Istraživanje zadovoljstva zaposlenika!

Jesu li (i koliko) vaši zaposlenici angažirani?

Osobni rast i razvoj, uključenost u donošenje odluka, međuljudski odnosi i komunikacija u tvrtki nisu zbir mudrih, motivacijskih misli i citata kakve često viđamo uokvirene na zidovima ureda voditelja ljudskih potencijala, već predstavljaju 4 kategorije (od njih ukupno 9) unutar Istraživanja zadovoljstva zaposlenika kojima mjerimo – stupanj angažiranosti vaših zaposlenika!

Brojna istraživanja o povezanosti angažiranosti radnika i poslovnih ostvarenja su pokazala da organizacije s visoko angažiranim zaposlenicima imaju bolje rezultate na ključnim indikatorima performansi kao što su profitabilnost, produktivnost, zadovoljstvo zaposlenika te stopa zadržavanja radnika.

Međutim, iako ponekad to uzimamo zdravo za gotovo, i podrazumijevamo da su naši zaposlenici motivirani i predani svome poslu, dobar dio tvrtki ima problema s podizanjem razine angažmana svojih djelatnika.

Istraživanje zadovoljstva zaposlenika, koje od 2007. godine provodi MojPosao, omogućuje vam da na  brz, jednostavan i pouzdan način ispitate u kojoj mjeri su vaši radnici angažirani i zadovoljni.

Sve tvrtke koje provedu istraživanje do 30.10. 2019., a imaju više od 20 zaposlenika, konkuriraju za vrijednu nagradu 'Najbolji poslodavac'.

Također, ove godine sve tvrtke koje prvi put sudjeluju u Istraživanju ulaze u natjecanje za priznanje Best new entry – najbolje plasirana nova tvrtka.

Više informacija o cjelokupnom istraživanju možete pronaći na www.zadovoljstvozaposlenika.hr.

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.