Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Pronađite idealnog kandidata na Regionalnom sajmu poslova!

Sudjelujte na dvanaestom najvećem online Regionalnom sajmu poslova od 13. do 20. listopada 2021., koji obuhvaća zemlje regije: Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Slovenija.

Pronađite idealnog kandidata na Regionalnom sajmu poslova!

Sve što trebate je internet! Pridružite se Regionalnom sajmu poslova te započnite direktnu komunikaciju s kandidatima putem chat-a i video poziva. Za razliku od fizičkih sajmova, virtualni sajam je aktivan od 0 do 24 sata tijekom 8 dana i dostupan je putem svih (desktop/mobilnih) uređaja.

Prednosti sudjelovanja

S minimalnim angažmanom možete predstaviti svoje prednosti i istaknuti se među konkurencijom u jednoj ili više zemalja. Uz uštedu resursa (troškovi putovanja, angažman djelatnika, trošak izrade promo materijala itd.), već u svega nekoliko klikova možete imati gotov personalizirani štand koji će vašoj tvrtki uz minimalne troškove donijeti kvalitetan Employer Branding - doseg do preko 1.000.000 korisnika/potencijalnih kandidata s regionalnom marketinškom kampanjom.

Dugogodišnje iskustvo rezultiralo je odličnom platformom lakom za korištenje izlagačima i posjetiteljima. Osim trenutnih zapošljavanja, stvarate i bazu za buduće potrebe, a regionalnost sajma omogućuje i da “probijete” granice.

Rezervirajte svoj štand već danas!
Vrijeme održavanja: 13. - 20. listopada 2021.
Lokacija održavanja: www.regionalnisajamposlova.com

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Putem sajma posjetitelji se mogu upoznati sa različitim dijelovima poslovanja naše kompanije i pristupiti svim sadržajima s bilo koje lokacije. Jednostavnost pristupa, lako dijeljenje informacija i povezivanje s posjetiteljima samo su neke od stvari koje Sajam omogućava i zbog kojih Pliva već nekoliko godina zaredom sudjeluje”, izjavila je Marta Vrkić, Suradnik za profesionalni razvoj PLIVA Hrvatska d.o.o.

Employer Branding – priključite se bogatoj marketinškoj kampanji Regionalnog sajma poslova

Prijavite sudjelovanje svoje tvrtke do 04. listopada 2021. kao zlatni, srebrni ili brončani izlagač te osigurajte vidljivost svojih oglasa na Sajmu i postanite dio bogate marketinške kampanje Sajma koja obuhvaća online i tiskane platforme vodećih nacionalnih i regionalnih digitalnih, radio i tiskanih medija, društvene mreže, PosLovac aplikaciju i newslettere za posloprimce.

“Svima koji do sada nisu sudjelovali na ovakvom eventu želim poručiti da je pravo vrijeme da se priključe, pogotovo jer nas je situacija s Covid-om lišila fizičkog kontakta i dodatno usmjerila na virtualnu komunikaciju.

U trenucima poput ovih, kada su neizvjesnost i nepredvidivost glavne odrednice poslovanja, neizmjerno je važno održati komunikaciju s potencijalnim zaposlenicima i graditi pozitivan imidž, jer je „uvijek pravo vrijeme za idealnog kandidata!“”, izjavila je Stela Tadin, voditeljica projekta u sklopu intervjua kojim je predstavljen Regionalni sajam poslova - jedinstveni koncept na tržištu rada.

Sajam organizira MojPosao u suradnji s partnerima iz regije: Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina, Vrabotuvanje – Makedonija i Deloglasnik – Slovenija.

Za dodatne informacije i rezervaciju štanda posjetite službenu web stranicu Regionalni sajam poslova.


 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.