Share
Tweet
Share
Send to friend

Pronađite idealnog kandidata na Regionalnom sajmu poslova!

Sudjelujte na dvanaestom najvećem online Regionalnom sajmu poslova od 13. do 20. listopada 2021., koji obuhvaća zemlje regije: Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Slovenija.

Pronađite idealnog kandidata na Regionalnom sajmu poslova!

Sve što trebate je internet! Pridružite se Regionalnom sajmu poslova te započnite direktnu komunikaciju s kandidatima putem chat-a i video poziva. Za razliku od fizičkih sajmova, virtualni sajam je aktivan od 0 do 24 sata tijekom 8 dana i dostupan je putem svih (desktop/mobilnih) uređaja.

Prednosti sudjelovanja

S minimalnim angažmanom možete predstaviti svoje prednosti i istaknuti se među konkurencijom u jednoj ili više zemalja. Uz uštedu resursa (troškovi putovanja, angažman djelatnika, trošak izrade promo materijala itd.), već u svega nekoliko klikova možete imati gotov personalizirani štand koji će vašoj tvrtki uz minimalne troškove donijeti kvalitetan Employer Branding - doseg do preko 1.000.000 korisnika/potencijalnih kandidata s regionalnom marketinškom kampanjom.

Dugogodišnje iskustvo rezultiralo je odličnom platformom lakom za korištenje izlagačima i posjetiteljima. Osim trenutnih zapošljavanja, stvarate i bazu za buduće potrebe, a regionalnost sajma omogućuje i da “probijete” granice.

Rezervirajte svoj štand već danas!
Vrijeme održavanja: 13. - 20. listopada 2021.
Lokacija održavanja: www.regionalnisajamposlova.com

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Putem sajma posjetitelji se mogu upoznati sa različitim dijelovima poslovanja naše kompanije i pristupiti svim sadržajima s bilo koje lokacije. Jednostavnost pristupa, lako dijeljenje informacija i povezivanje s posjetiteljima samo su neke od stvari koje Sajam omogućava i zbog kojih Pliva već nekoliko godina zaredom sudjeluje”, izjavila je Marta Vrkić, Suradnik za profesionalni razvoj PLIVA Hrvatska d.o.o.

Employer Branding – priključite se bogatoj marketinškoj kampanji Regionalnog sajma poslova

Prijavite sudjelovanje svoje tvrtke do 04. listopada 2021. kao zlatni, srebrni ili brončani izlagač te osigurajte vidljivost svojih oglasa na Sajmu i postanite dio bogate marketinške kampanje Sajma koja obuhvaća online i tiskane platforme vodećih nacionalnih i regionalnih digitalnih, radio i tiskanih medija, društvene mreže, PosLovac aplikaciju i newslettere za posloprimce.

“Svima koji do sada nisu sudjelovali na ovakvom eventu želim poručiti da je pravo vrijeme da se priključe, pogotovo jer nas je situacija s Covid-om lišila fizičkog kontakta i dodatno usmjerila na virtualnu komunikaciju.

U trenucima poput ovih, kada su neizvjesnost i nepredvidivost glavne odrednice poslovanja, neizmjerno je važno održati komunikaciju s potencijalnim zaposlenicima i graditi pozitivan imidž, jer je „uvijek pravo vrijeme za idealnog kandidata!“”, izjavila je Stela Tadin, voditeljica projekta u sklopu intervjua kojim je predstavljen Regionalni sajam poslova - jedinstveni koncept na tržištu rada.

Sajam organizira MojPosao u suradnji s partnerima iz regije: Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina, Vrabotuvanje – Makedonija i Deloglasnik – Slovenija.

Za dodatne informacije i rezervaciju štanda posjetite službenu web stranicu Regionalni sajam poslova.


 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.