Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

MojPosao Vas daruje!

Povodom nadolazećih blagdana pripremili smo božićni paket kakvog se ne bi posramio niti sam djedica sa Sjevernog pola!

MojPosao Vas daruje!
Dok s minijaturnog radioprijamnika smještenog na polici u samom kutu ureda dopire prigušena, ali  prepoznatljiva melodija jednog od za ovo doba godine uobičajenih božićnih hitova, pogledom prelazite preko blagdanskog 'popisa obaveza':
 
  1. Kupovina božićnih darova (obavljena)
  2. Sastojci za francusku salatu (kupljeni i smješteni u hladnjak) 
  3. Organizacija božićne zabave (sve je spremno, jedva čekamo). 
Iako zadovoljni odrađenim poslom, vaš mozak ne prestaje raditi i, kao što to i inače čini, počinje razmišljati o onome što vas čeka 'iza ugla'. Što sve donosi 2023. godina i što učiniti da ona bude uspješnija, produktivnija i bolja od godine s kojom ćemo se uskoro oprostiti? Kako privući nove, kvalitetne radnike koji će vaše poslovanje podići na novu, višu razinu? I na koji način se možete predstaviti kao poželjan poslodavac i ojačati imidž?

Odgovore i ovog Božića donosi MojPosao božićna akcija! 
 
Ispod našeg bora nalaze se darovi koji će vam olakšati potragu za odličnim kandidatima i unaprijediti vaš Employer branding. Sve što trebate učiniti jest 'odmotati ih'!
 
U razdoblju od 5. do 16. prosinca na raspolaganju su vam sljedeće pogodnosti koje možete i ne morate kombinirati:
 
Pogodnosti koje nudi ova blagdanska akcija mogu ostvariti svi klijenti bez obzira na potpisani ugovor i unaprijed dogovorene pakete, a svaku od navedenih usluga je moguće iskoristiti do 31. ožujka 2023. godine. 
 
Za više informacija kontaktirajte nas putem maila na: kontakt@moj-posao.net.
 
Ho, ho, ho!
 
 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.