Share
Tweet
Share
Send to friend

MojPosao Vas daruje!

Povodom nadolazećih blagdana pripremili smo božićni paket kakvog se ne bi posramio niti sam djedica sa Sjevernog pola!

MojPosao Vas daruje!
Dok s minijaturnog radioprijamnika smještenog na polici u samom kutu ureda dopire prigušena, ali  prepoznatljiva melodija jednog od za ovo doba godine uobičajenih božićnih hitova, pogledom prelazite preko blagdanskog 'popisa obaveza':
 
  1. Kupovina božićnih darova (obavljena)
  2. Sastojci za francusku salatu (kupljeni i smješteni u hladnjak) 
  3. Organizacija božićne zabave (sve je spremno, jedva čekamo). 
Iako zadovoljni odrađenim poslom, vaš mozak ne prestaje raditi i, kao što to i inače čini, počinje razmišljati o onome što vas čeka 'iza ugla'. Što sve donosi 2023. godina i što učiniti da ona bude uspješnija, produktivnija i bolja od godine s kojom ćemo se uskoro oprostiti? Kako privući nove, kvalitetne radnike koji će vaše poslovanje podići na novu, višu razinu? I na koji način se možete predstaviti kao poželjan poslodavac i ojačati imidž?

Odgovore i ovog Božića donosi MojPosao božićna akcija! 
 
Ispod našeg bora nalaze se darovi koji će vam olakšati potragu za odličnim kandidatima i unaprijediti vaš Employer branding. Sve što trebate učiniti jest 'odmotati ih'!
 
U razdoblju od 5. do 16. prosinca na raspolaganju su vam sljedeće pogodnosti koje možete i ne morate kombinirati:
 
Pogodnosti koje nudi ova blagdanska akcija mogu ostvariti svi klijenti bez obzira na potpisani ugovor i unaprijed dogovorene pakete, a svaku od navedenih usluga je moguće iskoristiti do 31. ožujka 2023. godine. 
 
Za više informacija kontaktirajte nas putem maila na: kontakt@moj-posao.net.
 
Ho, ho, ho!
 
 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.