Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovo je savršen trenutak za promjenu na bolje… Kreni s pronalaskom novog posla!

U siječnju, dok se tek ’uhodavamo’ u novu godinu, MojPosao organizira najveći i natječajima za slobodna radna mjesta najbogatiji online sajam poslova u turizmu i sezoni - Sezonac.hr.

Ovo je savršen trenutak za promjenu na bolje… Kreni s pronalaskom novog posla!

Krajem godine, u tom najposebnijem i za mnoge najljepšem razdoblju godine, dok se u blagdanskom raspoloženju premišljamo koju od ponuđenih delicija prvu uzeti u ruke kako bismo obradovali naše nepce, mislima se često vraćamo godini na izmaku. Prisjećamo se svega što je bilo, kao i onog što je moglo biti da su se karte malo drugačije posložile. I pravimo planove za dalje.

Jer, osim što je posljednji mjesec u godini, prosinac je i vrijeme, većih ili manjih, novogodišnjih odluka.

Prema jednom američkom istraživanju, ovo su najčešće novogodišnje odluke: redovitije vježbati, zdravije se hraniti, izgubiti na kilaži, provoditi više vremena s prijateljima, živjeti ekonomičnije, provoditi manje vremena na društvenim mrežama i, naposljetku, smanjiti količinu stresa na poslu.

Za posljednju stavku s ovog popisa novogodišnjih odluka, u siječnju se odlučuju i brojni ljudi u Hrvatskoj. 

Potvrđuje to i prošlogodišnje istraživanje portala MojPosao o novogodišnjim željama i odlukama zaposlenih u Hrvatskoj, koje je pokazalo kako si u novoj godini želimo novi posao, veću plaću i profesionalni razvoj.

Sve to možeš ostvariti uskoro, od 24. siječnja do 2. veljače, na online sajmu poslova u turizmu i sezoni - Sezonac.hr.

Pregršt odličnih poslovnih prilika, vrhunski poslodavci te prilika za zaokret u karijeri ono su što te očekuje na najvećem i oglasima za posao u turizmu i sezoni najbogatijem online sajmu u regiji.

Tijekom 10 dana trajanja sajma imat ćeš priliku ostvariti i direktnu komunikaciju s poslodavcima kako bi saznao/la sve što te zanima.

Dok nestrpljivo čekaš da Sezonac.hr otvori svoja virtualna vrata, prijavi se na OGLAS kako bi dobio/dobila više informacija o sajmu kao i naš e-mail podsjetnik o početku sajma.

Na ovaj način nećeš propustiti idealnu priliku da se predstaviš poslodavcima i proaktivno izraziš svoj interes za rad u tvrtkama koje su ti zanimljive.

Vidimo se na Sezoncu!

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.