Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Privucite kandidate na online Regionalnom sajmu poslova i profitirajte

Manje od mjesec dana je ostalo da iskoristite popust na ranu prijavu za najveći online Regionalni sajam poslova

Privucite kandidate na online Regionalnom sajmu poslova i profitirajte

Virtualni Regionalni sajam poslova koji okuplja istaknute poslodavce i posloprimce ove godine održat će se od 24. do 31. listopada u organizaciji MojPosao portala. Jedinstveni je to događaj koji obuhvaća zemlje regije: Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Slovenija.

Sudjelovanjem na sajmu vaš tim se obogaćuje s novim kolegama/icama, dok poslodavci koji prijave svoje sudjelovanje do 15. kolovoza profitiraju i s 10% popusta na ranu prijavu.


 
Prijavite sudjelovanje svoje tvrtke kao Zlatni, Srebrni ili Brončani izlagač te osigurajte vidljivost svojih oglasa na sajmu i doseg do kandidata. Postanite dio bogate marketinške kampanje sajma koja obuhvaća platforme vodećih nacionalnih i regionalnih medija, društvene mreže, PosLovac aplikaciju i newslettere za posloprimce.

Specifikaciju pojedinog štanda pogledajte u sklopu prezentacije, a ako vas zanima koliko je jednostavno postaviti online štand i kreirati ga u skladu s brandingom tvrtke, pogledajte video.

RANOM PRIJAVOM do 15.8.2023. ostvarujete 10% popusta,
zauzmite svoje mjesto na ovogodišnjem Regionalnom sajmu poslova čim prije! 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.