Share
Tweet
Share
Send to friend

Privucite kandidate na online Regionalnom sajmu poslova i profitirajte

Manje od mjesec dana je ostalo da iskoristite popust na ranu prijavu za najveći online Regionalni sajam poslova

Privucite kandidate na online Regionalnom sajmu poslova i profitirajte

Virtualni Regionalni sajam poslova koji okuplja istaknute poslodavce i posloprimce ove godine održat će se od 24. do 31. listopada u organizaciji MojPosao portala. Jedinstveni je to događaj koji obuhvaća zemlje regije: Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Slovenija.

Sudjelovanjem na sajmu vaš tim se obogaćuje s novim kolegama/icama, dok poslodavci koji prijave svoje sudjelovanje do 15. kolovoza profitiraju i s 10% popusta na ranu prijavu.


 
Prijavite sudjelovanje svoje tvrtke kao Zlatni, Srebrni ili Brončani izlagač te osigurajte vidljivost svojih oglasa na sajmu i doseg do kandidata. Postanite dio bogate marketinške kampanje sajma koja obuhvaća platforme vodećih nacionalnih i regionalnih medija, društvene mreže, PosLovac aplikaciju i newslettere za posloprimce.

Specifikaciju pojedinog štanda pogledajte u sklopu prezentacije, a ako vas zanima koliko je jednostavno postaviti online štand i kreirati ga u skladu s brandingom tvrtke, pogledajte video.

RANOM PRIJAVOM do 15.8.2023. ostvarujete 10% popusta,
zauzmite svoje mjesto na ovogodišnjem Regionalnom sajmu poslova čim prije! 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.