Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

PEVEX-ovim radnicima rasla prosječna neto primanja

Prvi hrvatski trgovački centar uskoro otvara novi prodajni centar u Poreču i poziva te da se pridružiš njihovom uspješnom timu!

PEVEX-ovim radnicima rasla prosječna neto primanja

Radnicima prvog hrvatskog trgovačkog lanca PEVEX d.d. kontinuirano rastu neto primanja. Prosječna neto primanja zaposlenika rasla su više od 80%  unatrag nekoliko godina. Osim toga, znatno su poboljšani i uvjeti rada.

„U PEVEX-u prepoznajemo vrijednosti koje nas potiču da budemo još bolja, uspješnija i, za kupce, trgovina prvog izbora. Nesumnjivo najveća vrijednost su nam naši zaposlenici koje, uz plaću, dodatno nagrađujemo isplatama prigodnih nagrada poput uskrsnice, božićnice, regresa, mjesečnom nagradom za radne rezultate, stimulacijama i godišnjom nagradom za radne rezultate (bonus). Lani smo ponovno povećavali plaće, a taj kontinuitet imamo već godinama", rekao je predsjednik Uprave PEVEX d.d. Krešimir Bubalo.
 
Dodaje kako PEVEX kao odgovoran i osviješten poslodavac radnicima osigurava i besplatne godišnje sistematske preglede, a zahvaljujući kompanijskoj ZAKLADI PEVEX, zaposlenici se mogu obratiti i za novčanu pomoć kada se u njihovim životima dogode neke nepredviđene i nerješive situacije. Uz to, kompanija isplaćuje troškove prehrane i prijevoza, a prigodnom potporom nagrađuje i svako rođenje djeteta zaposlenika. Također, nagrađuje se i lojalnost kompaniji isplatom jubilarnih nagrada.

PEVEX kontinuirano unaprjeđuje materijalna prava i uvjete radnika te nastoji razvijati poslovno okruženje koje je poticajno, sigurno i ohrabruje daljnji rast kompanije. Novost je i ta da od ove godine svi zaposlenici PEVEX-a u svim prodajnim centrima imaju petodnevni radni tjedan.

Gradi se prodajni centar PEVEX u Poreču

PEVEX d.d. gradi novi prodajni centar u Poreču koji će biti otvoren ove godine.

Na površini od oko 16.000 četvornih metara u gospodarskoj zoni Žbandaj (Buići) gradi se prodajni centar površine 5.000 četvornih metara uz pripadajuće infrastrukturne i manipulativne površine.

Nastavak je to investicijskog ciklusa PEVEX-a kojem je cilj širenje prodajne mreže te pokrivenost svih hrvatskih regija.

Spreman/na si postati dio uspješne hrvatske priče i član/ica nenadmašnog PEVEX tima? Prouči njihovu ponudu natječaja za posao i pronađi onaj krojen po tvojoj mjeri!

Baš kao i svi prodajni centri koji su u kompanijskom vlasništvu, prodajni centar PEVEX u Poreču bit će suvremeno opremljen, energetski efikasan i potpuno prilagođen zahtjevima kupaca. U sklopu prodajnog centra planirana je i izgradnja punionice za električne automobile.

Dolazak prvog hrvatskog trgovačkog lanca u Poreč dio je investicijskog ciklusa PEVEX-a koji uključuje 40 prodajnih centara diljem Hrvatske, a nakon toga slijedi iskorak na inozemna tržišta. Podsjetimo, kompanija u sklopu najavljenog velikog investicijskog ciklusa ove godine, osim Poreča, planira otvoriti logističko distributivni centar u Zagrebu na Jankomiru, čiji su radovi u tijeku i napreduju željenom dinamikom. Osim toga, u 2024. godini planirano je otvorenje i prodajnog centra u Zaboku. 

PEVEX trenutačno ima 29 prodajnih centara u 25 hrvatskih gradova.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.