Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Koje osobine krase savršenog poslodavca?

Ponovno smo u potrazi za najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj. Ispuni anketu, odgovori na nagradno pitanje i uđi u 'bubanj' u kojem se kriju vrijedne nagrade!

Koje osobine krase savršenog poslodavca?
U pokušaju da đacima naglase koliko je neke stvari važno upamtiti, učitelji starog kova često su se koristili argumentom kako odgovor na određeno pitanje moramo imati „čak i da nam to pitanje, onako usnulima, postave u pola noći“.
 
Time su nam htjeli dati do znanja da određene lekcije, informacije i znanja moraju biti toliko 'usađeni' u nama da ih u bilo kojem trenutku dana ili noći možemo prizvati na površinu. Radi se o uvjetovanoj reakciji i davanju odgovora bez da o njemu moramo prethodno razmišljati.
 
I doista, na neka pitanja smo spremni odgovor dati kao iz topa.
 
Upravo tom metodom, onako 'iz glave' i bez previše mozganja, u okviru istraživanja Poslodavac prvog izbora već godinama otkrivamo tko su najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj.
 
Pritom doznajemo što one najbolje, odnosno najatraktivnije poslodavce razlikuje od ostalih, koje beneficije su radnicima doista važne te razmišljaju li, i koliko često, Hrvati o promjeni posla.
 
Pridruži nam se u potrazi za najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj!
 
Osim što ćeš dati svoj doprinos kreiranju popisa najatraktivnijih tvrtki, nudimo ti priliku za osvajanje vrijednih nagrada:
 
  • Playstation 5: Doživi vrhunsko iskustvo igranja s najnovijom generacijom konzole - Playstation 5. Ova konzola donosi vrhunsku grafiku, brzi procesor i nevjerojatne igre koje će te potpuno oduševiti.
  • Wellness vikend u Termama Sveti Martin: Prepusti se luksuzu i opuštanju tijekom vikenda u Termama Sveti Martin. Uživaj u termalnim bazenima, masažama, saunama i brojnim drugim wellness sadržajima koji će osigurati potpuno opuštanje i obnovu energije.
  • Dyson V8 štapni usisavač: Učini čišćenje doma lakšim i učinkovitijim s Dyson V8 štapnim usisavačem. 

Stalo nam je do tvog mišljenja! Ispuni UPITNIK i osvoji vrijedne nagrade!

 
 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.