Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Želite raditi na moru? Evo poslova!

Želite raditi na moru? Evo poslova!

Istra, Zadar, Crikvenica, Split u potrazi su za konobarima, recepcionerima i drugim osobljem koje turistima vraća osmijeh na lice, a zemlju spašava od ekonomskog kraha.

Sezona u nekim dijelovima Hrvatske počinje u ožujku. Ukoliko vam je dojadilo čekati, razmislite o sezonskom poslu. Znate li jako dobro o čemu govorimo, nek vam ovo posluži kao podsjetnik.

Za nasmijane konobare, posla uvijek ima

Jedno od najtraženijih zanimanja prema istraživanju koje je proveo MojPosao uvijek ćete lako pronaći ukoliko imate iskustva. U Rovinju se traži konobar u oglasu koji vrijedi do srijede. Zapamtili smo stimulativna primanja i mogućnost zapošljavanja na neodređeno. U istom roku možete se prijaviti  kao konobar u jednu rovinjsku konobu te u hotel u Biogradu.

Obližnji Poreč traži više zaposlenika za svoj luksuzni hotel Grand Hotel Palazzo, među njima i konobare, pomoćne radnike u kuhinji, kuhare, šefa kuhinje uz demi schef de rang i chef de rang, comise, recepcionere i sobarice. Za prijavu imate dovoljno vremena jer oglas istječe 25. veljače.

Obiteljska tvrtka u Umagu također traži konobare za rad u slastičarnici do 14. veljače. Konobari, sobari, glavni kuhari, kuhari i pomoćno kuhinjsko osoblje,  potrebni su i velikom turističkom poduzeću FalkenSteiner u Zadru te Crikvenici, no oglas istječe u utorak sedmog veljače.

Za one željne  zahtjevnijeg posla konobara/ mornara i odgovarajuće plaće možete se prijaviti na brodski posao: čekaju vas tjedna putovanja jedrenjakom od Splita do Dubrovnika od svibnja do listopada.

Kuhari su traženi posvuda, a luksuzni hotel u Splitu traži sve

Ukoliko imate kuharskog talenta i iskustva, ljeti ne morate brinuti. Pizza majstor traži se u Rovinju do srijede, a u istom gradu možete se zaposliti i na mjestu kuhara do srijede.

Raznoliko osoblje u kuhinji .traži porečki hotel Palatium (rok 25. veljače) dok brzi i hitri morate biti (rok 6. veljače) ako želite raditi kao kuhar, voditelj smjene u restoranu/baru, glavni kuhar, voditelj ugostiteljskih objekata na plaži u luksuznom resort hotelu u Splitu.

Za kuharske znalce i avanturiste koji su spremni na plovidbu po Jadranskom moru i Mediteranu stvoren je oglas za kuhare na jahti do 8. veljače. Vrsni kuhari traženi su i u jednom kampu na Krku: tako se do 25. veljače možete prijaviti na  mjesto voditelja kuhinje za plaću od 6500 do 8000 kuna.

Ostali poslovi u turizmu

Uz uvijek tražene konobare i kuhare, možete se prijaviti na  oglas za  voditelja wellnessa i masera i djelatnika u hotelskom odjelu za rezervacije  u Crikvenici do srijede 8. veljače.

A svi željni zabave i ispunjenog ljetnog života mogu se prijaviti do četvrtka za posao turističkog animatora  u Novigradu i pripremiti se za audiciju početkom ožujka. (M.D)

Napomena: ova vijest je informativne prirode, formirana prema sadržaju oglasa na portalu

Ostalo

Trenutno nema članaka koji odgovaraju uvjetima pretrage

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje