Share
Tweet
Share

HR za profesionalce

  • McDonald's pruža izvrsne prilike svima koji traže posao! McDonald's pruža izvrsne prilike svima koji traže posao!

    McDonald's već godinama privlači brojne djelatnike, bez obzira na njihovu dob, a koji su u potrazi za poslom u tvrtki koja bi im pružila fleksibilno radno vrijeme, stimulativnu satnicu i priliku da na temelju svog zalaganja napreduju i budu nagrađeni.

  • Japan Tobacco International među najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj Japan Tobacco International među najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj

    Japan Tobacco International (JTI) i ove je godine nagrađen vrijednim priznanjem – Certifikatom Poslodavac Partner koji prepoznaje najbolje poslodavce u Hrvatskoj ostvarivši 96% bodova u procesu revizije svojih HR procesa.

  • HPB-u titula Poslodavac Partner HPB-u titula Poslodavac Partner

    Certifikat Poslodavac Partner, priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima koje dodjeljuje SELECTIO, tvrtka za savjetovanje u području ljudskih resursa, i ove godine pripao je Hrvatskoj poštanskoj banci, čime se potvrđuje kontinuirana briga i odgovornost HPB-a prema zaposlenicima.

  • PLIVA brigom za zaposlenike zaradila mjesto među TOP poslodavcima šestu godinu zaredom PLIVA brigom za zaposlenike zaradila mjesto među TOP poslodavcima šestu godinu zaredom

    Tvrtka PLIVA potvrdila je status Poslodavca Partnera i u ovogodišnjoj certifikaciji ostvarila 98% ukupno mogućeg broja bodova, pri čemu je u svakom od 5 ocjenjivanih područja ostvarila više od 90% bodova i time pokazala zašto je već šest godina zaredom među TOP Poslodavcima Partnerima.

  • FINA gotovinski servisi nagrađeni za kvalitetne prakse upravljanja zaposlenicima FINA gotovinski servisi nagrađeni za kvalitetne prakse upravljanja zaposlenicima

    Tvrtka FINA gotovinski servisi primila je prestižno priznanje Poslodavac Partner nakon što je u postupku ocjenjivanja, koji se sastoji od revizije 45 procesa upravljanja zaposlenicima, potvrdila da u svojem poslovanju dostiže visoke standarde ovog certifikata koji dodjeljuje konzultantska kuća SELECTIO.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.