Share
Tweet
+1
Share
Send to friend

Jeste li spremni za program Executive MBA?

Jeste li spremni za program Executive MBA?

Ako imate pet godina relevantnog radnog iskustva, VSS i znate engleski, vaš idući korak može biti Executive MBA program. Cotrugli Business School omogućuje Vam besplatno sudjelovanje na modulu iz područja "Strategic Management" vrijednom 1200 €.

Ove jeseni Vas pozivamo na jedan modul Executive MBA programa bez plaćanja kotizacije. Sudjelujte na modulu iz područja Strategic Management, razmijenite iskustva s kolegama i predavačem svjetskog iskustva – argentinskim profesorom dr. Nicolasom Kfurijem u organizaciji Cotrugli Business school.

Rok prijave do 15. listopada u ponoć

Ovom prilikom ćete doživjeti Executive MBA program od početne selekcije preko pripreme za modul, kroz dvodnevni modul te ispit nakon modula. Da kvaliteta polaznika u grupi bude osigurana, svi potencijalni kandidati će proći selekcijski proces.

Glavni kriteriji za ulazak u proces selekcije su: minimalno 5 godina relevantnog radnog iskustva, fakultetska diploma, znanje engleskog jezika. Ukoliko zadovoljavate navedene uvjete, prijavite se ovdje. Rok za prijave je 15. listopada 2011. do ponoći.

Po primitku prijave, svi će kandidati primiti aplikacijske formulare i upute oko selekcijskog razgovora. Kandidatima koji uspješno završe selekcijski proces bit će poslani materijali za pripremu modula. Modul Strategic Management se i inače odvija u sklopu jedinog međunarodno akreditiranog Executive MBA programa u Hrvatskoj, onog na COTRUGLI Business School.

Više informacija saznajte na prezentaciji Executive MBA  13. listopada (četvrtak), u 18h ili na +385 (1) 3706 255.

Više o predavaču:

Dr.sc. Nicolas Kfuri je iskusni profesor na mnogim sveučilištima širom svijeta, uključujući sveučilište Purdue - Poslovna škola GISMA u Njemačkoj, sveučilište u Barceloni, IESDE u Meksiku, IAE poslovnu školu u Argentini i COTRUGLI Business School u ovoj regiji. Njegovi glavni interesi i specijalizacija uključuju marketing, strategiju i međunarodno poslovanje. Referentna lista tvrtki Nicolasa Kfurija podugačka je, a između ostalih uključuje i Audi, Volkswagen, Mary Kay, Phillip Morris, KPMG, BNP Paribas, Kempinski hotele, Mexiana Airlines, kanadsku vladu, meksičku vladu, Cadbury Schweppes, itd.

Dosadašnje iskustva i dojmovi o predavaču:

Predavanja su bila vrlo dinamična i interaktivna. Zadaci su bili složeni i zahtijevali su dublju analizu, ali uz predavačevo usmjeravanje i praktične primjere uspjeli smo shvatiti najvažnije. (Josipa Ljubanović, Alstom, Financial Controller)

  

Aktualno

 • IKEA zaposlenicima uplaćuje 108 milijuna eura u mirovinski fond IKEA zaposlenicima uplaćuje 108 milijuna eura u mirovinski fond

  U znak zahvalnosti za doprinos i vjernost zaposlenika u tvrtki IKEA, ali i drugima u sklopu IKEA Grupe koji svakodnevno doprinose ostvarenju poslovnih ciljeva, IKEA će uplatiti dodatnih 108 milijuna eura u poseban mirovinski fond za zaposlenike IKEA Grupe.

 • Zgrabi posao prije blagdana! Zgrabi posao prije blagdana!

  Traže se pravnici, financijaši, programeri i brojni drugi stručnjaci.

 • Vlada će povećati porodiljne naknade! Vlada će povećati porodiljne naknade!

  Ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić potvrdila je kako će se dogodine porodiljne naknade za zaposlene znatno povećati u odnosu na sadašnje.

 • Najbolji poslodavci u 2016.: dm, Henkel i Deegeetal Najbolji poslodavci u 2016.: dm, Henkel i Deegeetal

  Na svečanoj dodjeli nagrada 'Najbolji poslodavac' dodijeljena su priznanja tvrtkama temeljem rezultata istraživanja koje je MojPosao proveo na više od 5.100 zaposlenika.

 • Moderne edukacije oduševile zdravstvene djelatnike Moderne edukacije oduševile zdravstvene djelatnike

  Novi ciklus modernih edukacija Bagatin Akademije započeo je ove subote, 26.11.2016. u hotelu Sheraton u Zagrebu. Službenom startu prisustvovao je i predsjednik Hrvatske liječničke komore, gospodin Trpimir Goluža, koji je pred više od 100 prisutnih zdravstvenih djelatnika naglasio važnost učenja u hrvatskom zdravstvu, pružio potpunu podršku projektu i pozvao na sudjelovanje u ovom valu promjena.

 • Vlada kreće u obračun s tvrtkama za 10 kuna Vlada kreće u obračun s tvrtkama za 10 kuna

  Četvrtina jdoo-va je u sektoru trgovine na veliko, nema zaposlenih i ostvaruju višemilijunske prihode.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more