Press center Partners Publish ad Marketing | Hrvatski
No account? Register! | Forgotten password

3. Radni doručak Hrvatske udruge za coaching

05/02/2012

Hrvatski coachevi zagledani su u budućnost - dosta im je mrtve trke i kaosa koji vlada ovih dana.

3. Radni doručak Hrvatske udruge za coaching

Zanima ih kako njihovi kolege iz korporativnog svijete vide uspješnu i rastuću organizaciju za baš ovaj trenutak. Rezervirajte termin! 15.5., od 9-13 sati, restoran Maksimir - 3. Radni doručak Hrvatske udruge za coaching.

Detaljnije informacije i prijave: info@hr-coaching.hr

Coaching i coachevi nužno su povezani s aktualnim trenutkom naše gospodarske stvarnosti, no ipak okrenuti stvaranju inovativne, kreativne, 'veće i bolje' budućnosti.  Stoga je tema koju su odabrali za treći korporativni radni doručak Udruge  – kreiranje i izgradnja najbolje moguće organizacije za ovaj trenutak, izgradnja vaše 'tvornice čokolade'.

Uz priliku za susret sa svojim kolegama, na doručku ćete u poticajnoj atmosferi podijeliti i umnožiti ideje o izazovnim temama organizacijskog razvoja današnjice: 

 • Upravljanje kaosom
 • Voditi u besparici
 •  Stvarati nešto ni iz čega
 •  Inovativnost danas

Uz rad na temama, saznat ćete i ponešto o aktivnostima Udruge, te radu Akademije Hrvatske udruge za coaching. Svoje mjesto rezervirajte potvrdom na mail  info@hr-coaching.hr  do 8.5.2012. 

HUC je neprofitna udruga, stoga mole da trošak organizacije (150 KN) uplatite na ŽR Hrvatske udruge za coaching, 2484008-1105126155   do 11.5.2012.

Druženje će se održati 15.5. od 9-13 sati, restoran Maksimir, Zagreb! 

Aktualno

 • Znate li tko najviše ulaže u Hrvatsku? Znate li tko najviše ulaže u Hrvatsku?

  Austrija je tradicionalno najveći strani ulagač u Hrvatskoj. Prema podacima Hrvatske narodne banke, izravna ulaganja iz te države u 2012. godini iznosila su 683,6 milijuna eura. No postoji i veći "ulagač" o kojem se ni u javnosti ni u ekonomskim i političkim krugovima ne govori.

 • Popis najtraženijih poslova u Europi Popis najtraženijih poslova u Europi

  Njemačka uvjetnu bruto zaradu za useljenike smanjila na 44.000 € godišnje.

 • Nakon objave 'liste srama' 2.525 radnika dobilo plaću Nakon objave 'liste srama' 2.525 radnika dobilo plaću

  Od 17. srpnja okončani su inspekcijski nadzori kod devet poslodavaca, a protiv sedam poslodavaca i odgovornih osoba podneseni su optužni prijedlozi prekršajnim sudovima jer radnicima nisu isplatili minimalac u propisanom roku.

 • Hrvatska radna snaga je previše obrazovana Hrvatska radna snaga je previše obrazovana

  Zbog krize radimo poslove i ispod svoje razine.

 • Priče o manjku ovog kadra su prenapuhane? Priče o manjku ovog kadra su prenapuhane?

  Dok sindikati upozoravaju da zbog loših uvjeta rada i niskih plaća medicinske sestre napuštaju Hrvatsku te pacijente neće imati tko liječiti, u Hrvatskoj komori medicinskih sestara tvrde kako su priče o manjku tog kadra 'prenapuhane', a u Hrvatskoj se danas školuje previše medicinskih sestara koje sustav ne može 'progutati'.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more