Share
Tweet
+1
Share
Send to friend
No account? Register! | Forgotten password

3. Radni doručak Hrvatske udruge za coaching

05/02/2012

Hrvatski coachevi zagledani su u budućnost - dosta im je mrtve trke i kaosa koji vlada ovih dana.

3. Radni doručak Hrvatske udruge za coaching

Zanima ih kako njihovi kolege iz korporativnog svijete vide uspješnu i rastuću organizaciju za baš ovaj trenutak. Rezervirajte termin! 15.5., od 9-13 sati, restoran Maksimir - 3. Radni doručak Hrvatske udruge za coaching.

Detaljnije informacije i prijave: info@hr-coaching.hr

Coaching i coachevi nužno su povezani s aktualnim trenutkom naše gospodarske stvarnosti, no ipak okrenuti stvaranju inovativne, kreativne, 'veće i bolje' budućnosti.  Stoga je tema koju su odabrali za treći korporativni radni doručak Udruge  – kreiranje i izgradnja najbolje moguće organizacije za ovaj trenutak, izgradnja vaše 'tvornice čokolade'.

Uz priliku za susret sa svojim kolegama, na doručku ćete u poticajnoj atmosferi podijeliti i umnožiti ideje o izazovnim temama organizacijskog razvoja današnjice: 

 • Upravljanje kaosom
 • Voditi u besparici
 •  Stvarati nešto ni iz čega
 •  Inovativnost danas

Uz rad na temama, saznat ćete i ponešto o aktivnostima Udruge, te radu Akademije Hrvatske udruge za coaching. Svoje mjesto rezervirajte potvrdom na mail  info@hr-coaching.hr  do 8.5.2012. 

HUC je neprofitna udruga, stoga mole da trošak organizacije (150 KN) uplatite na ŽR Hrvatske udruge za coaching, 2484008-1105126155   do 11.5.2012.

Druženje će se održati 15.5. od 9-13 sati, restoran Maksimir, Zagreb! 

Aktualno

 • Traže se računovođe, profesori i volonteri Traže se računovođe, profesori i volonteri

  Djelatnike traže i Jadran Galenski laboratorij d.d. te Hrvatska radiotelevizija.

 • Vlada povećava jubilarne naknade koje je smanjila 2013. Vlada povećava jubilarne naknade koje je smanjila 2013.

  Vlada zaposlenicima državnih i javnih službi vraća osnovicu za isplatu jubilarnih nagrada na 1.800 kuna i to sve zbog izgubljenih postupaka koje su protiv Vlade vodili sindikalci.

 • Milanovićeva vlada zapošljava više od 1200 ljudi Milanovićeva vlada zapošljava više od 1200 ljudi

  Vlada Zorana Milanovića u izbornoj 2015. godini zaposlit će više od 1200 ljudi. Evidentno je to iz Plana prijama u državnu službu u tijela državne uprave i stručne službe i urede Vlade RH za 2015. godinu koji je objavljen u Narodnim novinama.

 • Dodijeljene nagrade Zlatni indeks 2014 Dodijeljene nagrade Zlatni indeks 2014

  Na svečanoj ceremoniji održanoj u petak, 20. ožujka 2015. u Hrvatskom državnom arhivu, dodijeljene su nagrade "Zlatni indeks 2014" poduzećima koja su svojim angažmanom najviše pridonijela studentskoj zajednici u prethodnoj godini.

 • Javni sektor: Rezanje bruto plaća neizbježno? Javni sektor: Rezanje bruto plaća neizbježno?

  Mjere bi trebale biti predstavljene do sredine travnja, a osim sustavno razrađenih programa čiji bi se efekti trebali pokazati u sljedećim godinama od Milanovića se očekuje da ovogodišnji proračun sreže za približno dvije milijarde kuna.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more