Share
Tweet
+1
Share
Send to friend

3. Radni doručak Hrvatske udruge za coaching

3. Radni doručak Hrvatske udruge za coaching

Hrvatski coachevi zagledani su u budućnost - dosta im je mrtve trke i kaosa koji vlada ovih dana.

Zanima ih kako njihovi kolege iz korporativnog svijete vide uspješnu i rastuću organizaciju za baš ovaj trenutak. Rezervirajte termin! 15.5., od 9-13 sati, restoran Maksimir - 3. Radni doručak Hrvatske udruge za coaching.

Detaljnije informacije i prijave: info@hr-coaching.hr

Coaching i coachevi nužno su povezani s aktualnim trenutkom naše gospodarske stvarnosti, no ipak okrenuti stvaranju inovativne, kreativne, 'veće i bolje' budućnosti.  Stoga je tema koju su odabrali za treći korporativni radni doručak Udruge  – kreiranje i izgradnja najbolje moguće organizacije za ovaj trenutak, izgradnja vaše 'tvornice čokolade'.

Uz priliku za susret sa svojim kolegama, na doručku ćete u poticajnoj atmosferi podijeliti i umnožiti ideje o izazovnim temama organizacijskog razvoja današnjice: 

 • Upravljanje kaosom
 • Voditi u besparici
 •  Stvarati nešto ni iz čega
 •  Inovativnost danas

Uz rad na temama, saznat ćete i ponešto o aktivnostima Udruge, te radu Akademije Hrvatske udruge za coaching. Svoje mjesto rezervirajte potvrdom na mail  info@hr-coaching.hr  do 8.5.2012. 

HUC je neprofitna udruga, stoga mole da trošak organizacije (150 KN) uplatite na ŽR Hrvatske udruge za coaching, 2484008-1105126155   do 11.5.2012.

Druženje će se održati 15.5. od 9-13 sati, restoran Maksimir, Zagreb! 

Aktualno

 • IKEA zaposlenicima uplaćuje 108 milijuna eura u mirovinski fond IKEA zaposlenicima uplaćuje 108 milijuna eura u mirovinski fond

  U znak zahvalnosti za doprinos i vjernost zaposlenika u tvrtki IKEA, ali i drugima u sklopu IKEA Grupe koji svakodnevno doprinose ostvarenju poslovnih ciljeva, IKEA će uplatiti dodatnih 108 milijuna eura u poseban mirovinski fond za zaposlenike IKEA Grupe.

 • Zgrabi posao prije blagdana! Zgrabi posao prije blagdana!

  Traže se pravnici, financijaši, programeri i brojni drugi stručnjaci.

 • Vlada će povećati porodiljne naknade! Vlada će povećati porodiljne naknade!

  Ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić potvrdila je kako će se dogodine porodiljne naknade za zaposlene znatno povećati u odnosu na sadašnje.

 • Najbolji poslodavci u 2016.: dm, Henkel i Deegeetal Najbolji poslodavci u 2016.: dm, Henkel i Deegeetal

  Na svečanoj dodjeli nagrada 'Najbolji poslodavac' dodijeljena su priznanja tvrtkama temeljem rezultata istraživanja koje je MojPosao proveo na više od 5.100 zaposlenika.

 • Moderne edukacije oduševile zdravstvene djelatnike Moderne edukacije oduševile zdravstvene djelatnike

  Novi ciklus modernih edukacija Bagatin Akademije započeo je ove subote, 26.11.2016. u hotelu Sheraton u Zagrebu. Službenom startu prisustvovao je i predsjednik Hrvatske liječničke komore, gospodin Trpimir Goluža, koji je pred više od 100 prisutnih zdravstvenih djelatnika naglasio važnost učenja u hrvatskom zdravstvu, pružio potpunu podršku projektu i pozvao na sudjelovanje u ovom valu promjena.

 • Vlada kreće u obračun s tvrtkama za 10 kuna Vlada kreće u obračun s tvrtkama za 10 kuna

  Četvrtina jdoo-va je u sektoru trgovine na veliko, nema zaposlenih i ostvaruju višemilijunske prihode.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more