Press centar Partneri Objava oglasa Marketing | English
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

Vijesti

25.07.2014.
Priče o manjku ovog kadra su prenapuhane?

Priče o manjku ovog kadra su prenapuhane?

Dok sindikati upozoravaju da zbog loših uvjeta rada i niskih plaća medicinske sestre napuštaju Hrvatsku te pacijente neće imati tko liječiti, u Hrvatskoj komori medicinskih sestara tvrde kako su priče o manjku tog kadra 'prenapuhane', a u Hrvatskoj se danas školuje previše medicinskih sestara koje sustav ne može 'progutati'.

Pročitaj više
Najnovije Najčitanije
 • Znate li koliko Hrvata radi za državu? Znate li koliko Hrvata radi za državu?

  Državni zavod za statistiku (DZS) objavio je rezultate Ankete o radnoj snazi (ARS) za tromjesečno razdoblje od siječnja do ožujka 2014. i 2013. godinu.

 • Broj nezaposlenih pao ispod 300 tisuća Broj nezaposlenih pao ispod 300 tisuća

  Broj nezaposlenih pao je ispod 300 tisuća, pokazuju dnevni podaci Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) prema kojima je oko podneva trenutačni broj nezaposlenih iznosio 299.751 osobu.

 • PLIVA među najboljim hrvatskim poslodavcima PLIVA među najboljim hrvatskim poslodavcima

  Već četvrtu godinu za redom Pliva je jedan od najboljih hrvatskih poslodavaca, a i u 2014. se našla visoko na ljestvici Top 5 Poslodavaca Partnera s izvrsno razrađenim praksama upravljanja ljudskim resursima.

 • Sezoncima iz unutrašnjosti Hrvatske ništa nije teško Sezoncima iz unutrašnjosti Hrvatske ništa nije teško

  Ono što nije dobro za nezaposlene iz Zadra i sa zadarskog područja, dobro je za nezaposlene Slavonce, Vukovarce, Bjelovarčane, Belišćane i druge? Naime, veliki dio sezonskih poslova odrade ljudi s kontinenta, piše Slobodna Dalmacija.

 • Analiza nove 'liste srama': U Hrvatskoj 28.000 radnika bez plaće Analiza nove 'liste srama': U Hrvatskoj 28.000 radnika bez plaće

  U prvih pet mjeseci ove godine čak 5.620 tvrtki i 1.418 obrtnika u Hrvatskoj svojim radnicima nije isplatilo plaću, pokazuje objavljena lista Porezne uprave i Ministarstva rada i mirovinskog sustava.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje