Share
Tweet
Share
Send to friend

Data Center Technician (m/f)

Frankfurt na Majni (Njemačka)

Application deadline:

  • Digital Realty Germany GmbH
  • Address: Hanauer Landstraße 298, 60314 Frankfurt am Main

Tvrtka Digital Realty Germany, podružnica grupe Digital Realty, vodećeg globalnog aktera na tržištu usluga hostinga i kolokacije servera u podatkovnim centrima, nudi vam uzbudljivu priliku da se pridružite našoj organizaciji u njemačkom gradu Frankfurtu.
Naša ponuda uključuje početnu lokalnu obuku u Zagrebu, pomoć s preseljenjem u Njemačku te lokalni program orijentacije u Frankfurtu, atraktivnu plaću s kompetitivnim paketom pogodnosti, ugovor na neodređeno u Njemačkoj, uključujući tečaj učenja njemačkog jezika i priliku za razvoj karijere u inozemstvu.
Ako vas ponuda zanima i vjerujete da vaše iskustvo odgovara zahtjevima u opisu radnog mjesta, svakako nam pošaljite životopis i pismo zamolbe na engleskom jeziku.

Data Center Technician (m/f)

Opis radnog mjesta

Ako nam se pridružite na radnom mjestu tehničara u podatkovnom centru i počnete raditi u jednom od naših podatkovnih centara smještenih u Frankfurtu, vaša će uloga biti pružanje tehničke podrške koja je neophodna za praćenje, servisiranje, održavanje i otklanjanje kvarova na ključnoj infrastrukturi podatkovnog centra i pripadajućoj opremi. Osiguravat ćete pouzdanu i učinkovitu isporuku usluga na razini (i iznad) očekivanja naših korisnika te ćete raditi u skladu s najvišim standardima industrije.

Radno mjesto uključuje rad u smjenama od 8 sati koje obuhvaćaju 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, uključujući rotaciju svakih 9 tjedana (jutarnja – popodnevna – noćna smjena), koji će uključivati i fleksibilne tjedne, odnosno fleksibilno radno vrijeme prema dogovoru s vašim timom. Svi prekovremeni sati uredno se prate i isplaćuju, uz dodatnu nadoknadu u sklopu našeg velikodušnog plana kompenzacije za rad u smjenama.

Biti ćete zaduženi i za redovite inspekcije postrojenja, imati odgovornost za prve korake u kriznim situacijama te ćete osiguravati da se sve dužnosti izvršavaju u skladu s propisima, smjernicama u području zdravlja i sigurnosti te internim postupcima i procedurama. Vaše će odgovornosti uključivati upravljanje dobavljačima (vanjskim partnerima), u skladu s uvjetima određenima ugovorom s našim korisnicima, s fokusom na poboljšanje rezultata učinkovitosti korištenja energije u našim podatkovnim centrima.

Surađivat ćete s različitim dionicima unutar i izvan organizacije, kao što su odjeli za planiranje usluga, implementaciju, sigurnost; međunarodnim timovima poput Europskog korisničkog centra (ECC) i Globalnog korisničkog centra (GCC), ali i dobavljačima treće strane i našim korisnicima.

Vaš profil

  • Iskustvo u području elektrotehnike s ovlaštenjem za upravljanje električnim sklopkama (prednost iskustvo s napajanjem srednjeg napona)
  • Najmanje 3-5 godina praktičnog iskustva na radnom mjestu u elektrotehničkom ili industrijskom/mehaničkom području, prije svega u radu na složenim električnim i mehaničkim infrastrukturama
  • Tečno znanje engleskog jezika, znanje njemačkog je svakako prednost
  • Fluent English language skills, German would be considered a plus
Izrazito su poželjne sljedeće tehničke vještine:
  • Osoba osposobljena za održavanje velikih elektrotehničkih i/ili mehaničkih sustava
  • Stručnost u elektroinstalacijama, mrežama i instalacijama optičkih vlakana
  • Znanje i praktično iskustvo sa sustavima za otkrivanje i suzbijanje požara
  • Poznavanje rada sustava upravljanja zgradama (BMS)
  • Poznavanje održavanja tehničkih sigurnosnih sustava (CCTV, kontrola pristupa)
  • Vođenje dokumentacije i administracije operativnih aktivnosti, uz poštovanje standardiziranih procedura i smjernica

Za radno mjesto važne su sljedeće meke vještine:
  • Samoorganizacija, sposobnost rada na većem broju zadataka, inicijativa
  • Otpornost na stres, sposobnost određivanja prioriteta
  • Vještina procjene rizika i rješavanja složenih problema
  • Suradnja u timu i međuljudske vještine

Malo o nama

Digital Realty povezuje tvrtke i podatke pružajući cjelokupni spektar rješenja za podatkovne centre, kolokaciju i međusobno povezivanje. Naša globalna platforma podatkovnih centara pruža korisnicima sigurno mjesto za susrete podataka, nudeći infrastrukturna rješenja za raznolike industrije, uključujući informatiku, telekomunikacije, medije, društvene mreže, umjetnu inteligenciju, financije, proizvodnju, zdravstvo itd. Digital Realty svojim korisnicima pruža pristup povezanim podatkovnim zajednicama koje su im važne putem globalne mreže podatkovnih centara s više od 300 postrojenja u više od 50 metropolitanskih središta u više od 25 zemalja na šest kontinenata. Za više informacija o Digital Realtyju posjetite digitalrealty.com ili nas pratite na LinkedInu i Twitteru.

Što mi nudimo vama

Brzi razvoj našeg sektora poslovanja pruža vam mogućnost da se pridružite odvažnom i strastvenom timu koji marljivo surađuje kako bi razumio i ispunio promjenjive potrebe naših globalnih korisnika. Pridružite nam se i postanite dio poticajnog i inkluzivnog okruženja koje vam omogućuje da na radnom mjestu budete u potpunosti svoji. U sklopu našeg tima imat ćete priliku surađivati sa stručnjacima iz različitih područja poslovanja, propitkivati naše obrasce rada i provesti vlastite zamisli i ideje. Pružit ćemo vam i velik broj mogućnosti za razvoj kako biste uz nas mogli izgraditi uspješnu karijeru koja vas ispunjava. Sada je posebno uzbudljivo da se pridružite našem poslovanju, stoga se prijavite odmah kako biste dali svoj doprinos oblikovanju naše budućnosti.

Pogodnosti (više)

POGODNOST

OPIS

DOPRINOS

 

 

Pogodnosti za
​pojedine zemlje

 

 

Osiguranje od nezgoda - pružatelj AXA

 

Dobrovoljno osiguranje od nezgoda isplaćuje izravne naknade za različite troškove vezane uz nezgode.

Poslodavac plaća 100 % iznosa

 

Program za uspješnost

Inicijativa za uzajamno priznavanje među kolegama.​

Poslodavac plaća 100 % iznosa (uz obavezne poreze)

 

Jubilarne godišnjice rada

Posebne neto naknade i poklon bonovi za jubilarne godišnjice nakon 10, 15 i 20 godina rada za Digital Realty ​

Poslodavac plaća 100 % iznosa

 

Godišnji odmor / Izvanredni dopust

30 dana godišnjeg odmora Dodatni slobodni dani za posebne prilike poput vjenčanja, rođenja, selidbe i sl. ​

Poslodavac plaća 100 % iznosa

 

Najam bicikla

Po završetku probnog razdoblja zaposlenici mogu putem Bikeleasinga unajmiti bicikl u vrijednosti do 5.000,00 EUR. ​

Subvencioniranje od strane poslodavca od 20 EUR mjesečno

 

Program korporativnih pogodnosti

Zaposlenici Digital Realtyja imaju mogućnost registrirati se u Programu korporativnih pogodnosti te time ostvariti različite popuste u odabranim trgovinama.​

Trošak zaposlenika

 

Program pomoći zaposlenicima - pruža PME Familienservice

Služba dostupna svakog dana 24 sata na dan koja pruža povjerljivu pomoć s problemima na poslu, u obitelji, zdravlju, prehrani, skrbi o djeci, skrbi o starijima itd.​

Poslodavac plaća 100 % iznosa

 

Oprema

Digital Realty svakom zaposleniku osigurava prijenosno računalo, pametni telefon (s mogućnošću privatne uporabe) te stolove s podesivom visinom u uredu.​

Poslodavac plaća 100 % iznosa

 

Voće i raznovrsni napici

Zaposlenicima Digital Realtyja u Njemačkoj dostupni su besplatni topli i hladni napici te tjedno voćna košarica u uredu.​

Poslodavac plaća 100 % iznosa

 

Nadoknada za troškove obroka - osigurava Hrmony

Nadoknada za troškove obroka do maksimalnog iznosa od 65,00 EUR mjesečno

Poslodavac plaća 100 % iznosa

 

Mirovinsko osiguranje - osigurava AXA

Nakon završetka probnog razdoblja Digital Realty vrši mjesečne uplate u mirovinski fond na razini tvrtke (direktno osiguranje) koje pokriva poslodavac (20 % mjesečne bruto plaće – do maksimalnog iznosa od 971 EUR godišnje). Postoji i mogućnost da zaposlenici doprinose mirovinskom fondu putem pretvorbe plaća. ​

Poslodavac plaća 100 % iznosa / Dobrovoljni trošak zaposlenika

 

Program preporuka

Digital Realty omogućuje svojim zaposlenicima preporuku članova obitelji ili prijatelja za otvorena radna mjesta. Tri mjeseca nakon što osoba koju ste preporučili počne raditi u Digital Realtyju, bit ćete nagrađeni bonusom od 3.000,- EUR.​

Poslodavac plaća 100 % iznosa(uz obavezne poreze)

 

Usavršavanje / osobni razvoj

Stalno usavršavanje i osobni razvoj za zaposlenike (postavljanje ciljeva)

Poslodavac plaća 100 % iznosa

 

 

Globalne pogodnosti

 

 

Opcije kupnje dionica za zaposlenike

Digital Realty omogućuje zaposlenicima kupnju dionica tvrtke po sniženoj cijeni putem odbitaka iz plaće nakon oporezivanja;

Trošak zaposlenika

 

Naknada za dobrobit (preko portala Espresa za regiju EMEA)

Digital Realty nadoknađuje troškove zaposlenika za aktivnosti s ciljem osobne dobrobiti i zdravlja, kao što su članarine u teretani, trošak opreme za vježbanje, aplikacije za meditaciju i slično.

Digital Realty nadoknadit će 50 % stvarnih troškova u iznosu do 100 EUR mjesečno (uz obavezne poreze).

 

Program dobrobiti

Putem svoje platforme Virgin Pulse Digital Realty nudi globalni program za dobrobit. Putem programa možete godišnje zaraditi do 200 USD.

Zaradite do 200 USD godišnje (uz primjenjive poreze).

 
 

PRIJAVI SE

Start to apply
Save this ad Send to friend Print

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Electrical Engineering iznosi 911,23 EUR (7.008,19 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.