Share
Tweet
Share
Send to friend

Prodajni savjetnik (m/ž)

Zagreb, Poreč

Application deadline:

Kao višegodišnji lider i top poslodavac u turizmu, mnogo je razloga zbog kojih je Valamar “Prvi s razlogom”. Pridruži nam se i napravi novi korak za svoju karijeru.

Prodajni savjetnik (m/ž)

Zagreb, Poreč

08.05.2024.

Ugovor na određeno vrijeme

ZADATCI KOJI TE OČEKUJU?

Prodajni savjetnik je prvi kontakt s gostima Valamara. To znači da ćeš biti u svakodnevnoj telefonskoj i pisanoj komunikaciji s našim klijentima kojima ćeš pomagati s rezervacijama, upitima i informacijama vezanim uz objekte Valamar portfelja.

ŠTO TI MOŽEŠ OČEKIVATI OD NAS?

Odlična primanja i mjesečne nagrade
Očekuju te primanja od 1000 € neto uz dodatne stimulativne mjesečne nagrade. Za početak ćeš dobiti ugovor na određeno na godinu dana, uz mogućnost produljenja.

Rad s kopna ili mora, u smjenama
Možeš birati hoćeš li raditi u Zagrebu ili Poreču, uz subvenciju smještaja i hrane. Primjerice, sad možeš odlučiti raditi iz Zagreba, a tijekom ljetnih mjeseci iz Poreča ili možeš izabrati drugu kombinaciju, ovisno o tvojim željama. Tijekom visoke sezone, kad smo najpotrebniji gostima, imat ćeš jedan dan odmora tjedno, dok ćeš od rujna do travnja imati pravo na dva slobodna dana. Rad se odvija u smjenama koje se unaprijed dogovaraju ovisno o potrebama svih članova tima.

Plaćena putovanja po Valamar destinacijama
Osim što ćeš na poslu provoditi vrijeme uz odlične kolege u prijateljskoj atmosferi, s njima ćeš se moći družiti i na putovanjima na Valamar destinacije. Odsjest ćeš u Valamar hotelima na atraktivnim lokacijama poput Dubrovnika i austrijskog Obertauerna, a sve s ciljem što boljeg upoznavanja Valamar portfelja.

Pogodnosti za zaposlenike, obitelj i prijatelje
U slobodno vrijeme moći ćeš koristiti popuste na više od 300 partnerskih prodajnih mjesta, 30% popusta u Valamar restoranima i barovima te besplatno uživati u destinacijskim zabavnim sadržajima poput izleta i sportskih aktivnosti. Tvojoj obitelji i prijateljima osigurat ćemo posebne Family&Friends cijene smještaja, hrane, pića i ostalih usluga u Valamar objektima.

Kako će izgledati rad u tvojem timu?
U rad će te uvesti dedicirani trener koji će te u tri tjedna treninga detaljno upoznavati s poslom. Radit ćeš u opuštenoj atmosferi u kojoj se jednako njeguju timski duh i individualnost. Upoznat ćemo te s našim jasno definiranim procesima, ali i rado poslušati tvoje prijedloge. Cijenit ćemo tvoje iskustvo u prodaji, ali ako ga nemaš nije problem jer uz poziciju nudimo i mogućnost besplatne edukacije iz prodaje.

ŠTO MI OČEKUJEMO OD TEBE?

  • SSS/VŠS/VSS bilo kojeg usmjerenja
  • Komuniciranje i pisanje na barem dva strana jezika (engleski, njemački ili talijanski)
  • Uvjerljiva telefonska i pisana komunikacija na stranim jezicima
  • Motivacija za ostvarenje prodajnih ciljeva i rezultata
  • Bonus: iskustvo na poslovima prodaje i u radu s klijentima

Kandidati iz užeg izbora koji zadovoljavaju navedene kriterije bit će uključeni u standardni selekcijski proces.

Prepoznajete li u našim potrebama i očekivanjima svoju priliku za daljnji razvoj karijere, prijavite se do 08.05.2024.

Start to apply
Save this ad Send to friend Print

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Sales iznosi 769,48 EUR (5.797,68 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.