Share
Tweet
Share
Send to friend

Mehanik / Monter (m/ž)

Europa, Sjedinjene Američke Države

Application deadline:

DUKE Technologies je privatna tvrtka sa sjedištem u Europi. Tvrtka je međunarodni pružatelj inženjerskih rješenja u različitim područjima industrije: automobilska industrija, skladišta i logistika, farmaceutska industrija, kemijska i petrokemijska industrija, prehrambena i pića industrija, elektrane, zrakoplovstvo te građevinski materijali (npr. podne obloge i metal). Tvrtka ima nekoliko godina iskustva u industrijskim postrojenjima diljem svijeta te posjeduje nekoliko certifikata iz područja robotike, PLC Programiranja, elektrotehnike, zavarivanja i upravljanja projektima. Naši referentni projekti i zadovoljni klijenti prisutni su diljem svijeta. Našu misiju provodimo globalno i do sada smo aktivni u 17 zemalja, ali još uvijek tražimo nove izazove kako u zemlji tako i u inozemstvu.

Job description

Tražimo montera koji će se pridružiti našem timu u USA, s naglaskom na industrijsku automatizaciju.

Tražimo montere za opći proizvodni pogon koji uključuje proizvodnju kosilica za travu, traktora i drugih uređaja. Potrebni su nam monteri, zavarivači, radnici za postavljanje čeličnih konstrukcija i stručnjaci za konstrukciju conveyor-belta. Također trebamo postaviti veliki stroj za pranje i peć, kao i pripadajuću opremu.

Requirements

Ako imate iskustva s MIG zavarivanjem nehrđajućeg čelika i osiguravanjem vodootpornosti, to bi bilo dodatno korisno.

Važno je imati razvijene sposobnosti rješavanja problema, pažljivost na detalje i sposobnost rada u timu. Ovo je izazovan posao u kojem će kandidat imati priliku doprinijeti inovativnim rješenjima u toj grani industrije.

Professional qualification:

Skilled, High school

Years of work experience:

3-5

Languages:

Croatian (level vocal - native language, level written - native language), English (level vocal - advanced, level written - advanced), German (level vocal - basic, level written - basic)

Driving category:

B

Skills:

EPLAN P8

What we offer

Job type:

Temporary

Start to apply
Save this ad Send to friend Print

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Installations, Maintenance and Repairs iznosi 865,16 EUR (6.518,55 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.