Share
Tweet
Share
Send to friend

Stručni suradnik za provedbu CLLD-a u ribarstvu (m/ž)

Novigrad

Application deadline:

Lokalna akcijska grupa u ribarstvu Pinna nobilis (FLAG) je udruga koja okuplja partnere gospodarskih, javnih i civilnih socioekonomskih interesa s ciljem poticanja održivog razvoja ribarstvenog područja sjeverozapadne Istre. Teritorijalno područje djelovanja FLAG-a su sljedeći gradovi i općine: Buje – Buie, Novigrad – Cittanova, Umag – Umago, Brtonigla – Verteneglio, Grožnjan – Grisignana i Oprtalj – Portole.

Job description

Radno mjesto Stručni suradnik za provedbu CLLD-a u ribarstvu uključuje sljedeće radne zadatke:
- sudjelovanje u pripremi i objavi FLAG natječaja iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu FLAG a (u daljnjem tekstu: LRSR)
- provođenje animacijskih aktivnosti za lokalne dionike koji su zainteresirani za prijavu na FLAG natječaje
- sudjelovanje u postupku odabira projekata na FLAG razini (stvaranje prijavnog dosjea, formiranje inicijalne rang-liste te ažuriranje iste, administrativna kontrola prijava projekata te, po potrebi, ocjenjivanje istih, suradnja s nadležnim institucijama u svezi odabira projekata i dodjele potpore, vođenje odgovarajućih baza podataka i drugo)
- praćenje provedbe odabranih projekata na FLAG razini kroz administrativnu provjeru Zahtjeva za isplatu, posjete projektu i drugo
- pripremanje projektne dokumentacije za projekte FLAG-a u okviru nacionalnih i europskih natječaja
- provođenje i izvještavanje redovnog rada FLAG-a prema nadležnim institucijama
- praćenje ribarstvene politike i pravne stečevine Europske unije i Republike Hrvatske u okvirima djelokruga rada FLAG-a
- sudjelovanje na lokalnim, regionalnim, nacionalnim i međunarodnim edukativnim modulima sukladno potrebama, mogućnostima i interesima FLAG-a
- spremnost i sposobnost za učenje i usvajanje novih vještina u području upravljanja Strategijom i u okviru redovnog rada FLAG-a
- aktivno uključivanje u redovan rad FLAG-a
- obavljanje i drugih poslova u skladu sa Statutom te u dogovoru s Voditeljem i Upravnim odborom FLAG-a

Requirements

Uvjeti koje kandidati moraju zadovoljiti
- završena srednja stručna sprema četverogodišnjeg trajanja (SSS), preddiplomski stručni ili preddiplomski sveučilišni studij ili dodiplomski studij prema ranijoj klasifikaciji (VŠS) ili viša razina, diplomski sveučilišni studij ili poslijediplomski specijalistički sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij iz znanstvenog područja društvenih ili tehničkih ili bioloških znanosti
- aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
- poznavanje rada na računalu (Microsoft Office, internet, mail…)
- položen vozački ispit B kategorije

Poželjna dodatna znanja/osposobljenost/iskustvo (nije uvjet već prednost)
- poznavanje rada Lokalnih akcijskih grupa u ribarstvu, poznavanje ribarskog sektora i pripadajuće zakonske regulative, Programa za ribarstvo i akvakulturu Republike Hrvatske što se manifestira putem radnog iskustva na poslovima koji uključuju rad na mjerama Programa za ribarstvo i akvakulturi, izradi i podnošenju Zahtjeva za isplatu i sl.
- poznavanje procedura i iskustvo vezano za EU fondove. Iskustvo u pisanju, provođenju i izvještavanju EU projekata sufinanciranih iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESI fondova) i drugih programa Europske unije
- osposobljenost za vođenje EU projekata
- izražene organizacijske sposobnosti i strukturirani pristup radu
- radno iskustvo na istim ili sličnim zanimanjima (administrativna zanimanja)
- poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu

Uz prijavu kandidati trebaju priložiti
- životopis (poželjno u Europass formatu. U originalu, potpisan od strane kandidata dostavlja se naknadno)
- dokaz o hrvatskom državljanstvu (osobna iskaznica, putovnica ili domovnica)
- dokaz o stečenoj stručnoj spremi (diploma)
- dokaz o odgovarajućem stručnom i radnom iskustvu (elektronički zapis/potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje)
- dokaz o položenom vozačkom ispitu B kategorije (presliku vozačke dozvole)

Uz obveznu dokumentaciju kandidati mogu priložiti i ostalu dokumentaciju kao dokaz dodatnih znanja/osposobljenosti/iskustva.

Način dostave prijave i sve potrebne dokumentacije na Natječaj

Prijave na Natječaj podnose se do 5. svibnja 2024. godine u 23:59 putem linka za prijavu.

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

FLAG zadržava pravo neodabira niti jednog prijavljenog kandidata.

U slučaju potrebe za dodatnim objašnjenjima možete se obratiti putem elektroničke pošte na adresu info@flag-pinnanobilis.hr ili na brojeve mobitela/telefona 098 99 44 376 / 052 669 245.

Postupak odabira kandidata:
Tijela koja sudjeluju u postupku odabira kandidata.

Postupak odabira kandidata obavlja Povjerenstvo za zapošljavanje (u daljnjem tekstu: Povjerenstvo) u skladu s Odlukom Upravnog odbora FLAG-a o usvajanju Natječaja za radno mjesto Stručni suradnik za provedbu CLLD-a u ribarstvu od dana 11. travnja 2024. godine i sam Upravni odbor FLAG-a.

Povjerenstvo utvrđuje ispunjavaju li prijavljeni kandidati formalne uvjete propisane ovim Natječajem, provodi postupak ocjenjivanja životopisa, pisane i usmene provjere znanja i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova oglašenog radnog mjesta. Povjerenstvo izrađuje Izvješće o provedenom postupku,
dostavlja ga Upravnom odboru FLAG-a te predlaže kandidata za potpisivanje Ugovora o radu.

Upravni odbor FLAG-a, nakon provedenog savjetovanja s Povjerenstvom, donosi konačnu odluku o zapošljavanju.

Način provedbe postupka odabira kandidata:
Povjerenstvo utvrđuje ispunjavaju li prijavljeni kandidati formalne uvjete propisane ovim Natječajem. Proces odabira kandidata sastoji se od pismene i usmene provjere znanja. Kandidati su obvezni pristupiti provjeri znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja i intervjua. Kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete putem elektroničke pošte dostaviti će se Poziv na intervju i provjeru znanja i sposobnosti.

Sve obavijesti vezano za Natječaj, uključivo obavijest o mjestu i vremenu održavanja usmene i pismene provjere znanja i sposobnosti te obavijest o rezultatima Natječaja kandidati će primiti putem elektroničke pošte.

Kandidati koji ne pristupe pismenoj i usmenoj provjeri znanja odnosno intervjuu smatrat će se da su povukli prijavu.

Obrada osobnih podataka:
Po dolasku na testiranje od kandidata će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće isprave radi utvrđivanja identiteta te potpisivanje suglasnosti za obradu osobnih podataka. Kandidati koji ne mogu dokazati identitet ne mogu pristupiti intervjuiranju.

Sukladno Općoj uredbi (EU) 679/2016 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. godine o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ, Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18) te nacionalnim propisima kojima se regulira zaštita osobnih podataka, podnošenjem prijave na ovaj Natječaj kandidati potvrđuju:
- da su suglasni da članovi Povjerenstva mogu utvrditi identitet prijavljenih osoba kao kandidata prijavljenih na Natječaj uvidom u osobnu iskaznicu ili drugu odgovarajuću ispravu
- da su suglasni da se osobni podaci osoba prijavljenih na Natječaj mogu koristiti isključivo za potrebe provedbe istog

Professional qualification:

High school, Bachelor's degree, Bachelor's degree, Professional Bachelor (of), Master's degree, Master's degree, Specialist of, MBA, Masters, PhD

Languages:

English (level vocal - advanced, level written - advanced), Italian (level vocal - advantage, level written - advantage)

Driving category:

B

Skills:

Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet, facebook oglašavanje, Instagram

What we offer

Job type:

Temporary, Permanent

Start to apply
Save this ad Send to friend Print

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Administration iznosi 819,77 EUR (6.176,54 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.