Share
Tweet
Share
Send to friend

Administrator računovodstveno-financijskih poslova (m/ž)

Hvar

Application deadline:

  • Javna ustanova u kulturi HVAR 1612

Job description

Na temelju članka 20. Statuta Javne ustanove u kulturi HVAR 1612, čl. 10. i 11. Pravilnika o radu Javne ustanove u kulturi HVAR 1612 od 13. studenog 2023., te čl. 5 Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu, ravnateljica Javne ustanove u kulturi HVAR 1612, 22. travnja 2024. godine raspisuje javni natječaj za prijem u službu na neodređeno vrijeme za radno mjesto:

Administrator računovodstveno-financijskih poslova (m/ž) (red. br. sist. 10.) -1 izvršitelj; na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog roka u trajanju od dva mjeseca.

Kratak opis poslova:
Obavlja računovodstveno - financijske poslove u području rada, prati i kontrolira tijek dokumentacije, prati rokove rješavanja dokumentacije, vrši upis dokumenata u računalni sustav, prikuplja podatke, vodi evidenciju, vodi arhivu i pismohranu za područje rada. Sudjeluje u pripremi izvještaja za područje rada, izrađuje manje složene dokumente (tablice, planove i sl.), prikuplja obrasce, dopise te obavlja druge srodne poslove prema potrebi posla, odnosno nalogu nadređenog.

Requirements

U prijavi na Natječaj potrebno je navesti osobne podatke podnositelja prijave (ime i prezime, adresa prebivališta, broj telefona, e-adresa), koji će se sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 97/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka („Narodne novine broj“ 42/18) obraditi isključivo za potrebe provedbe Natječaja.

Dostavljeni osobni podaci obradit će se isključivo za potrebe provedbe ovog Natječaja, a u skladu za zakonskim propisima.

Uz pisanu prijavu potrebno je priložiti:
- životopis
- dokaz o stručnoj spremi: izvornik ili preslika diplome ili potvrde odnosno uvjerenja visokoškolske ustanove iz koje se može utvrditi ispunjavanje uvjeta stupnja obrazovanja određenog ovim natječajem
- izvornik ili presliku elektroničkog zapisa/potvrde Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o prijavama i odjavama na mirovinsko osiguranje iz kojeg je razvidan mirovinski staž i stručna sprema (elektronički zapis/ potvrda izdana od Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ili izdanog putem sustava e- građani)
- uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata /kandidatkinje ne vodi kazneni postupak ili drugi jednakovrijedni dokument (ne stariji od tri mjeseca)

Sve dokaze o ispunjavanju uvjeta kandidati su dužni dostaviti uz prijavu u izvorniku. Ukoliko kandidati dokaz o stručnoj spremi dostavljaju u neovjerenoj preslici, izvornik istog su dužni dostaviti na uvid, osobno, po pozivu.

Urednom prijavom se smatra ona koja sadrži sve podatke i priloge tražene u natječaju.

Nepotpune, nerazumljive, nepravodobne prijave, kao i prijave koje su dostavljene na način različit od načina dostave propisanog ovim Javnim natječajem, neće se razmatrati, niti će podnositelji nepotpunih prijava biti pozvani na dopunu prijave, već se isti kandidati neće smatrati prijavljenima na Natječaj.

Uvjet stručnog zvanja (stupnja obrazovanja) ispunjava i osoba koja je po ranijim propisima stekla visoku stručnu spremu odgovarajuće struke.

Osoba koja se prijavljuje na natječaj na temelju obrazovanja završenog u inozemstvu dužna je dostaviti rješenje o priznavanju inozemnih kvalifikacija.

Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova (''Narodne novine'', broj 82/08, 69/17) na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. Izrazi koji se koriste u ovom tekstu natječaja, a imaju rodno značenje odnose se jednako na muški i ženski rod.

Kandidat/kandidatkinja koji ostvaruje zakonom utvrđeno pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima, dužan/na je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu i ima prednost u odnosu na ostale kandidate/kandidatkinje pod jednakim uvjetima.

Kandidat/kandidatkinja koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ broj 121/17, 98/19, 84/21, 156/23) uz prijavu na natječaj dužan/na je priložiti sve potrebne dokaze.

Predmetni Natječaj objavit će se na Oglasnoj ploči Javne Ustanove u kulturi 1612, kao i na web stranici: https://hvar1612.hr/.

Podaci o plaći radnih mjesta javno su dostupni i propisani su Pravilnikom u unutarnjem ustrojstvu Ustanove.

S kandidatima koji podnesu pravovremenu i urednu prijavu te ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja provest će se testiranje i/ili će biti pozvani na razgovor koji će biti bodovan, a sve radi provjere znanja i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova na koje se prijavljuju.

O vremenu i načinu održavanja testiranja i/ili razgovora, kandidati će biti obaviješteni najmanje tri dana prije održavanja istog.

Ukoliko kandidat ne pristupi testiranju i / ili razgovoru, smatrat će se da je povukao svoju prijavu na Natječaj.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objave natječaja na oglasnoj ploči i mrežnim stranicama Javne ustanove u kulturi HVAR 1612.

Prijave na natječaj s potrebnom natječajnom dokumentacijom predaju se na hrvatskom jeziku putem linka za prijavu.

Po proteku roka za podnošenje prijava, Ustanova će izvršiti pregled i evaluaciju pristiglih prijava.

O rezultatima izbora kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni pisanim putem najkasnije u roku od četrdeset pet (45) dana od dana isteka roka za podnošenje prijava.

Javna ustanove u kulturi Hvar 1612 zadržava pravo ne odabrati niti jednog kandidata za radno mjesto po raspisanom natječaju kao i pravo poništenja natječaja, bez obveze obrazlaganja svoje odluke i bez ikakve odgovornosti prema kandidatima.

Professional qualification:

Bachelor's degree, Bachelor's degree

Years of work experience:

1

What we offer

- naknada za prijevoz se u cijelosti isplaćuje

Job type:

Permanent

Start to apply
Save this ad Send to friend Print

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Economy, Finance and Accounting iznosi 988,52 EUR (7.448,02 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.