Share
Tweet
Share
Send to friend

Djelatnik za poslove montaže grafičkih materijala (m/ž)

Sveta Nedelja

Application deadline:

Mi smo Print Grupa, ugledna tvrtka s 20-godišnjom tradicijom te jedan od lidera digitalnog tiska na tržištu jugoistočne Europe, i tražimo nove zaposlenike kako bismo i dalje proizvodili inovativna, visokokvalitetna tiskarska rješenja koja nadilaze očekivanja klijenata.

 

Kad je riječ o ponudi novim zaposlenicima, nećemo se stisnuti...

...nudimo ugovor na neodređeno vrijeme s probnim rokom, rad na puno radno vrijeme, dodatne edukacije i mogućnost napredovanja, redovna i stabilna primanja te ugodno okruženje i dobru radnu atmosferu kakva priliči jednoj vrhunskoj digitalnoj tiskari!

Priključi nam se kao:

Djelatnik za poslove montaže grafičkih materijala

U dobroj si fizičkoj formi, odgovara ti timski rad te imaš oko za detalje i smisao za estetiku. Znaš raditi s različitim materijalima i alatima, a pritom te krase smirenost, preciznost i pažljivost. Uz to, poznaješ engleski ili njemački jezik te imaš vozačku dozvolu B kategorije… prepoznaješ li se u ovome opisu, posao montažera grafičkih materijala je kao stvoren za tebe!

Očekuje te rad na montaži reklamnih proizvoda: slaganje prezentacijskih sustava (promo pultova, roll-up bannera i sl.), montaža PVC bannera i raznih pločastih materijala; lijepljenje i demontaža samoljepljivih PVC grafika na izlozima, unutarnjim i vanjskim zidovima, vozilima… uz rad na terenu u Hrvatskoj i na tržištu EU.

Vrhunska tiskara te traži: okušaj se u montaži!

Start to apply
Save this ad Send to friend Print

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Installations, Maintenance and Repairs iznosi 865,16 EUR (6.518,55 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.