Share
Tweet
Share
Send to friend

Agent za nekretnine (m/ž)

Zagreb

Application deadline:

  • CASA BELLA NEKRETNINE d.o.o.

CASA BELLA NEKRETNINE d.o.o je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina sa sjedištem u Rijeci, vođena od mladih ljudi sa višegodišnjim iskustvom u svijetu nekretnina. Sa znanjem i iskustvom kojeg posjedujemo želimo se plasirati na tržište kao agencija koja svakom potencijalnom klijentu pristupa sa jednakim žarom, te je kod nas svaka nekretnina na prvom mjestu.

Vjerujemo kako je osobni pristup svakom klijentu i svakoj nekretnini, te detaljno razumijevanje Vaših potreba ključ uspješnog pronalaska savršene nekretnine. Svima pristupamo na jednaki način, te želimo proces pronalaska idealne nekretnine učiniti ugodnim i zadovoljiti sve Vaše potrebe.

Job description

Već dugo tražite idealan posao u kojemu Vaši ciljevi nemaju granica? Posao gdje svakodnevno učite i napredujete, a sve to uz podršku tima i dobru radnu atmosferu? Posao gdje odlazite sa veseljem, kojega radite sa osmijehom a zarađujete, napokon, koliko stvarno zaslužujete i želite?

Ovo je Vaša prilika. Za nas je agent partner s kojim želimo imati odličan poslovni i prijateljski odnos u kojem jedni drugima pomažemo da ostvarimo svoje ciljeve.

Requirements

Profil tražene osobe:
- poželjna licenca za agenta/icu nekretninama, ali nije uvjet
- izvrsne komunikacijske vještine (usmene i pismene)
- usmjerenost prema rezultatima
- proaktivnost
- spremnost na preuzimanje odgovornosti
- organiziranost, preciznost, ažurnost
- pozitivan stav i entuzijazam u radu
- poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu

What we offer

Što nudimo
- stimulativna primanja, sukladno ostvarenim rezultatima
- pozitivno i motivirajuće radno okruženje
- dinamičan posao sa mogučnošću ostvarivanja izvanprosječnih primanja, uz razne bonuse i pogodnosti s kojima ćete sigurno biti zadovoljni

Ukoliko ste baš Vi osoba koja želi takav posao, volite komunicirati sa ljudima, želite novo iskustvo i spremni ste krenuti sto posto u ispunjavanju svih zajedničkih ciljeva. Javite nam se i uvjerite nas zašto ste baš Vi ta osoba koju trebamo.

Job type:

Temporary, Permanent

Other

Categories:

Sales

You can apply to this ad via phone.
Save this ad Send to friend Print

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Sales iznosi 769,48 EUR (5.797,68 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.