Share
Tweet
Share
Send to friend

Sales Manager (m/ž)

Zagreb

Application deadline:

ASURA Group vodeća je brzorastuća neovisna Facility Management grupacija na području Adria regije. Koristimo tehničko znanje, sposobnost vođenja i princip profitabilnosti da pružanjem usluga uklonimo rizik brige za komercijalne nekretnine s naših klijenata – financijskih institucija, fondova, velikih domaćih i međunarodnih tvrtki.

Smatramo da nas od konkurencije izdvaja naš odnos prema zaposlenicima koji nas pokreću i naša su najveća snaga. Predani smo izgradnji izvrsnih timova, sačinjenih od izvrsnih pojedinaca. U potrazi smo za iskusnim pojedincima spremnima na razvoj i rad u dinamičnoj međunarodnoj okolini.

#asuragroup #poweredbypeople

Job description

Tražimo motiviranog kandidata za ulogu Sales Managera u našoj organizaciji koji će biti odgovoran za identifikaciju novih poslovnih prilika, vođenje prodajnih aktivnosti i ostvarivanje ciljeva prodaje u području integriranog facility managementa.

Glavne odgovornosti uključuju:
- aktivno traženje poslovnih prilika: proaktivno istraživanje tržišta radi identifikacije potencijalnih klijenata i projekata koji odgovaraju uslugama i rješenjima tvrtke. To uključuje istraživanje konkurentskog okruženja i analizu tržišnih trendova kako bi se identificirale prilike za širenje poslovanja.
- izrada i prezentacija ponuda: suradnja s internim timovima kako bi se pripremile prilagođene ponude koje odražavaju potrebe i zahtjeve klijenata. Prezentacija ponuda klijentima na jasan i uvjerljiv način te pružanje relevantnih informacija o proizvodima i uslugama tvrtke.
- razvoj odnosa s klijentima: izgradnja dugoročnih odnosa s postojećim klijentima te osiguranje njihove lojalnosti i zadovoljstva. Redoviti kontakt s klijentima radi praćenja njihovih potreba i pružanje podrške u rješavanju problema ili izazova.
- vođenje pregovora: vođenje pregovora o uvjetima i cijenama usluga te postizanje win-win rješenja koja zadovoljavaju i tvrtku i klijenta. Sposobnost pregovaranja o kompleksnim ugovornim uvjetima uzimajući u obzir potrebe obje strane.
- praćenje i analiza prodajnih performansi: praćenje i analiza KPI-jeva kako bi se evaluirala učinkovitost prodajnih strategija i identificirale prilike za poboljšanje. Redovito izvještavanje o prodajnim performansama i sudjelovanje u definiranju strategija za postizanje ciljeva prodaje.
- suradnja s internim timovima: suradnja s internim timovima, uključujući operativne, marketing i financijske timove, kako bi se osigurala koordinacija i usklađenost prodajnih aktivnosti s operativnim kapacitetima i ciljevima tvrtke.

Requirements

Naši preduvjeti za osobu koja bi obavljala iznad navedene radne zadatke su:
- najmanje 5 godina iskustva u prodaji usluga
- izvrsne komunikacijske vještine i sposobnost pregovaranja
- samoinicijativnost i proaktivnost
- dokazana sposobnost ostvarivanja prodajnih ciljeva
- obvezno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
- organizacijske vještine i odgovornost su ključne

Years of work experience:

5

Languages:

English (level vocal - advanced, level written - advanced)

What we offer

- ugovor na neodređeno vrijeme s probnim rokom od 6 mjeseci
- konkurentnu fiksnu plaću uz pripadajuću bonus shemu
- slobodu u organizaciji odjela i radnih zadataka
- pohađanje obrazovanja, treninga i mentorskih programa
- putne troškove plaćene u potpunosti

Budući da se naš posao temelji na povjerenju koje klijenti imaju prema nama, bitno nam je da su naši zaposlenici zadovoljni i izvrsno obavljaju svoje radne zadatke. Kako bismo postigli takav odnos, gradimo ga od prvog dana i potpuno smo transparentni tijekom razgovora s kandidatima.

Pridružite se našem timu i ostvarite svoj potencijal u okruženju Asura Grupe. Ako dijelite naše vrijednosti izvrsnosti i predanosti, svoj životopis i motivacijsko pismo pošaljite putem linka za prijavu.

Kontaktirat ćemo kandidate koji uđu u uži izbor.

Job type:

Permanent

Other

Start to apply
Save this ad Send to friend Print

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Management iznosi 1.271,06 EUR (9.576,77 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.