Share
Tweet
Share
Send to friend

Sistem administrator (m/ž)

Karlovac

Application deadline:

  • VELEUČILIŠTE U KARLOVCU
  • Address: Trg Josipa Jurja Strossmayera 9, 47000 Karlovac

Job description

Veleučilište u Karlovcu, Trg J. J. Strossmayera 9, Karlovac, raspisuje se javni natječaj za zapošljavanje jednog zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto II. vrste, viši informatički referent (Sistem administrator), na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu, uz probni rad od tri mjeseci.

Requirements

Kandidati trebaju ispunjavati slijedeće uvjete:
- završen stručni ili sveučilišni prijediplomski studij, sa stečenih najmanje 180 ECTS bodova, odnosno istovjetni studij informatike sukladno ranije važećim propisima
- 1 godina radnog iskustva u struci
- poznavanje engleskog jezika
- poznavanje rada na računalu

Uz prijavu na natječaj kandidati su obvezni priložiti:
- životopis
- presliku domovnice ili osobne iskaznice
- presliku diplome
- potvrdu o podacima o prethodnom radnom stažu evidentiranom u matičnoj evidenciji HZMO-a

Na natječaj se mogu javiti ravnopravno osobe oba spola.

Kandidati/kandidatkinje koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s Zakonom o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ broj 121/17, 98/19, 84/21, 156/23), uz prijavu na javni natječaj dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaze o ostvarivanju prava prednosti prilikom zapošljavanja iz članka 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, navedenim na stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.

Kandidati/kandidatkinje koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju članka 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“ broj 157/13, 152/14, 39/18, 32/20) dokazuju to odgovarajućom javnom ispravom o invaliditetu na temelju koje se osoba može upisati u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom, te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl.).

Kandidati/kandidatkinje koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju članka 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata („Narodne novine“ broj 33/92, 77/92, 86/92 - pročišćeni tekst, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 94/01, 103/03, 148/13, 98/19), dokazuju to rješenjem ili potvrdom o priznatom statusu iz koje je vidljivo to pravo, potvrdom o nezaposlenosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje izdanom u vrijeme trajanja ovog natječaja te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl.).

Prijava, životopis, preslika domovnice ili osobne iskaznice, diplome, potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji HZMO-a, dostavljaju se pismeno i/ili u elektroničkom obliku u PDF formatu na adresu navedenu na linku za prijavu.

Rok za prijavu je 15 (petnaest) dana od dana objave u „Narodnim novinama“. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Veleučilište u Karlovcu pridržava pravo za kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete ovog natječaja provesti testiranje (provjera znanja i sposobnosti, poznavanje rada na računalu, provjeru znanja iz stranih jezika, sklonost timskom radu, komunikacijske vještine, odgovornost i sl.), kao i provesti usmeni razgovor, o čemu će kandidati biti pravodobno obaviješteni.

Do donošenja odluke o izboru kandidata, natječaj ili dijelovi natječaja mogu biti poništeni. Prijavom na natječaj, pristupnici natječaja su izričito suglasni da Veleučilište u Karlovcu, kao voditelj zbirke podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno propisima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka.

You can apply to this ad via application link or by letter in writing.

Contact info

Letter:

Veleučilište u Karlovcu, Trg J.J. Strossmayera 9, 47000 Karlovac, s naznakom: "Za natječaj - sistem administrator“

Professional qualification:

Bachelor's degree, Bachelor's degree, Professional Bachelor (of)

Years of work experience:

1

Languages:

English (level vocal - advanced, level written - advanced)

What we offer

Job type:

Permanent

Other

Start to apply
Save this ad Send to friend Print

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    IT, Telecommunications iznosi 1.328,03 EUR (10.006,04 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.