Share
Tweet
Share
Send to friend

Čistač / Čistačica

Zagreb

Application deadline:

  • ARHEOLOŠKI MUZEJ U ZAGREBU

Job description

Arheološki muzej u Zagrebu, Trg Nikole Šubića Zrinskog 19, 10 000 Zagreb, raspisuje natječaj za popunu sljedećeg radnog mjesta:

Čistač/čistačica - 1 izvršitelj/ica - na neodređeno vrijeme.

Opis poslova:
- sprema, čisti i održava čistim i urednim izložbene, radne i druge prostorije (pranje podova i prozora, čišćenje stubišta, zavjesa, vitrina, vrata i dr.)
- brine o sredstvima za rad i alatima s kojima rukuje, te za njih odgovara
- pomaže u spremanju i uređivanju depoa
- brine o uređenju okoliša Muzeja, Lapidarija i prostora ispred glavnog ulaza u Muzej
- obavlja i druge poslove prema uputi i nalogu ravnatelja i tajnika

Requirements

Izrazi koji se koriste u nastavku teksta ovog natječaja, a imaju rodno značenje, koriste se neutralno i odnose se jednako na muški i ženski spol.

Uvjeti:
- niža stručna sprema ili srednja stručna sprema ekonomskog ili društvenog usmjerenja
- obavezan probni rad 1 mjesec
- poželjno radno iskustvo

Uz vlastoručno potpisanu prijavu za natječaj kandidati su dužni priložiti:
- vlastoručno potpisan životopis
- dokaz o stečenoj spremi (preslik svjedodžbe)
- dokaz o radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima (elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ne starije od tri mjeseca ili drugi odgovarajući dokaz o radu u navedenim djelatnostima)
- rodni ili vjenčani list za kandidate kojima osobni podaci nisu identični priloženim dokumentima

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužan je u prijavi na natječaj priložiti sve dokaze kojima dokazuje pravo prednosti prema posebnom zakonu i ima prednost u odnosu na ostale kandidate pod jednakim uvjetima.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine broj 121/17, 98/19 i 84/21) uz prijavu na natječaj dužan je priložiti osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta i sve potrebne dokaze iz članka 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//dokumenti/Nikola//popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20 ZOHBDR%202021.pdf.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (Narodne novine broj 84/21) uz prijavu na natječaj dužan je priložiti osim dokaza o ispunjenju traženih uvjeta i sve potrebne dokaze iz članka 49. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata, dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja:
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20Zakon%20o%20civilnim%20stradalnicima%20iz%20DR.pdf

Prijava se podnosi na hrvatskom jeziku.

U prijavi na natječaj potrebno je navesti osobne podatke kandidata (ime, prezime, adresa stanovanja, broj telefona te adresu e-pošte).

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Potpunom prijavom smatra se ona koja sadržava sve podatke i priloge navedene u natječaju. Osoba koja ne podnese pravovremenu i potpunu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja, ne smatra se kandidatom u povodu natječaja.

Rok za podnošenje prijave je 15 dana od dana objave natječaja na mrežnim stranicama Arheološkog muzeja u Zagrebu te na oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Prijave na natječaj s natječajnom dokumentacijom podnose se u zatvorenoj omotnici za pismo s naznakom »Javni natječaj za ČISTAČ/ČISTAČICA - 1 izvršitelj/ica – ne otvarati«, preporučeno na adresu Muzeja.

O rezultatima javnog natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od 15 (petnaest) dana od dana isteka roka za podnošenje prijava. Odluka o ishodu natječajnog postupka bit će objavljena na mrežnim stranicama sukladno članku 10. stavku 1. točki 10. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine broj 25/13, 85/15 i 69/22). Osobni podaci podnositelja prijave dostupni iz prijave, kao i osobni podaci dostupni iz gore navedenih priloga uz prijavu na natječaj, prikupljaju se i obrađuju isključivo za potrebe provedbe javnog natječaja. Prijavom na natječaj kandidati su izričito suglasni da Arheološki muzej u Zagrebu i Grad Zagreb, kao voditelji obrade mogu prikupljati, koristiti se i dalje obrađivati podatke u svrhu provođenja natječajne procedure, sukladno odredbama Opće uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) SL EU L119 i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine broj 42/18).

Professional qualification:

Low skilled, Skilled, High school

What we offer

Job type:

Permanent

Other

Categories:

Other

You can apply to this ad by letter in writing.
Arheološki muzej u Zagrebu, Trg Nikole Šubića Zrinskog 19, 10000 Zagreb
Save this ad Send to friend Print

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Other iznosi 698,46 EUR (5.262,53 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.