Share
Tweet
Share

Zanimljivosti

 • Kako se odmoriti na poslu ako ne smijete leći Kako se odmoriti na poslu ako ne smijete leći

  Iako je nedavno prošlo podne, čini vam se kao da je osam navečer i jedva držite oči otvorene iznad radnog stola? Dok Japanci, Španjolci ili Grci štuju siestu jednako kao noćni odmor, Hrvati i većina Europljana nemaju razumijevanja za popodnevni odmor.

 • Šefovi koji ne vježbaju, češće se iskaljuju na podređenima Šefovi koji ne vježbaju, češće se iskaljuju na podređenima

  "Čak i najjednostavnije vježbe smanjuju negativan utjecaj stresa zbog kojeg se voditelji iskaljuju na podređenima", rekao je voditelj studije koja je ispitala MBA studente o njihovim 'stresiranim' šefovima.

 • Idealan posao za bebe: dostavljač majčinog mlijeka Idealan posao za bebe: dostavljač majčinog mlijeka

  Indonezijski poduzetnik u poštanskom biznisu, odlučio je uvesti novu uslugu: od zaposlenih majki preuzima svježe mlijeko i prevozi ga do njihove djece koju čuvaju bake ili dadilje.

 • Upomoć, želim posao i psa Upomoć, želim posao i psa

  Nijedan čovjek nije uspio biti na dva mjesta istovremeno. Kako voljeti (i zadržati) svoj posao i vlastitog psa ukoliko živite sami ili uz druge ljude koji rade i četveronožnog cimera?

 • Kako izgleda studentski posao u Njemačkoj? Kako izgleda studentski posao u Njemačkoj?

  Studenti koji žele raditi u Njemačkoj tijekom ljeta mogu se prijaviti do 31. siječnja. Saznajte kako to izgleda od redovne studentice socijalnog rada koja je u Munchenu provela šest ljetnih sezona.

 • Projekt: Rusija bez budala Projekt: Rusija bez budala

  Nevjerojatno, ali istinito: ruska vlada traži građane da im dostave svoja iskustva s javnim službenicima koja su ih izbezumila.

 • Nije loše biti radoholičar Nije loše biti radoholičar

  Radoholičare obično doživljavamo kao opsesivno-kompulzivne ljude koji su pod prevelikim stresom i zatrpani poslom. Ipak, nova istraživanja pokazuju da biti radoholičar uopće nije loše!

 • Znate li što znače neki oglasi za posao? Znate li što znače neki oglasi za posao?

  Kontroleri ne moraju biti pogrešan naziv za kontrolore. Copywriteri se ne bave pravima ni fotokopiranjem. Niz mitova koji vladaju u oglasima za posao nastojimo skinuti s trona istine.

 • Vrući poslovi koji će postojati u budućnosti Vrući poslovi koji će postojati u budućnosti

  Facebook je diljem svijeta donio stotine tisuća novih poslova, no nije postojao prije 10 godina. Pročitajte koji će se poslovi pojaviti u idućih deset.

 • Tko želi raditi za Lady Gagu? Tko želi raditi za Lady Gagu?

  Kontroverzna pjevačica pokreće biznis u Hrvatskoj. Pod svojim brendom namjerava prodavati mušku, žensku i dječju kozmetiku, parfeme, šminku i druge proizvode za njegu tijela i kose.

 • Kako do nagradnog putovanja u Europsku Uniju Kako do nagradnog putovanja u Europsku Uniju

  Bez obzira na vaše (ne)znanje o EU, imate priliku osvojiti putovanje u jedan od glavnih gradova EU. Sami birate Amsterdam, London, Tallin, Madrid ili neku drugu omiljenu metropolu gdje ćete otići na put!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.