Share
Tweet
Share

Polls and research

 • Putovanje na posao: javni prijevoz postao 'nužno zlo' Putovanje na posao: javni prijevoz postao 'nužno zlo'

  Iako su poskupile cijene goriva kao i cijene javnog prijevoza, građani još uvijek na posao, ali i razgovor za posao, najčešće putuju autobusom/tramvajem te automobilom, otkrio je portal MojPosao u anketi provedenoj na više od 700 ispitanika.

 • Ne znaju dovoljno o tvrtki, kasne na razgovor i ne isključe mobitel Ne znaju dovoljno o tvrtki, kasne na razgovor i ne isključe mobitel

  Svatko je barem jednom u životu na razgovoru za posao napravio pogrešku koja ga je koštala radnog mjesta. Portal MojPosao proveo je anketu na gotovo 700 ispitanika i otkrio: u čemu kandidati najviše griješe.

 • 2012. donosi 2% nižu prosječnu plaću 2012. donosi 2% nižu prosječnu plaću

  Prosječna plaća za proteklo razdoblje u 2012. godini iznosi 5.788 kuna što je 2% manje u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Pribrojimo li neto plaći bonuse i božićnice tada se visina prosječne plaće penje na 5.939 kuna.

 • Bočice i papirići - najdraže zalihe uredskih hrčaka Bočice i papirići - najdraže zalihe uredskih hrčaka

  Mnogi ljudi skloni su tzv. sindromu hrčka koji ih potiče na neprestano sakupljanje i čuvanje stvari za koje misle da su “stvarno korisne”. Koliko smo uredni na radnom mjestu i ima li (ne)urednost veze s radnim učinkom, otkrio je portal MojPosao u istraživanju provedenom na više od 500 ispitanika.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.