Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Nastavnik strukovnih predmeta s područja elektrotehnike (m/ž)

Konjščina

Rok prijave:

 • SREDNJA ŠKOLA KONJŠČINA

Opis posla

Na temelju čl. 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN br. 87/08., 86/09., 92/10., 105/10., 16/12., 126/12. – pročišćeni tekst, 94/13., 152/14., 07/17. i 68/18.) Srednja škola Konjščina raspisuje Natječaj za zasnivanje radnog odnosa

Nastavnik strukovnih predmeta s područja elektrotehnike (m/ž) – jedan izvršitelj. Ugovor o radu sklapa se na neodređeno vrijeme, za nepuno radno vrijeme od 17 sati rada tjedno, uz uvjet probnog rada od 6 mjeseci.

Mjesto rada je u Konjščini.

Uvjeti

- VSS ili magisterij, prema Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi, Zakonu o strukovnom obrazovanju (NN br. 30/09, 24/10., 22/13. i 25/18.) i Pravilniku o stručnoj spremi i pedagoško psihološkom obrazovanju nastavnika u srednjem školstvu (NN br. 1/96. i 80/99.). Potrebno je poznavanje informatičke tehnologije i pedagoške kompetencije.

Kandidatom prijavljenim na natječaj smatrat će se samo osoba koja podnese pravodobnu i potpunu prijavu te ispunjava formalne uvjete iz natječaja.

Pisanoj i vlastoručno potpisanoj prijavi na natječaj potrebno je priložiti:
- životopis
- presliku diplome ili potvrde o stečenom stupnju i vrsti obrazovanja
- presliku uvjerenja o stečenim pedagoškim kompetencijama (za osobe koje su završile studij ne-nastavničkog smjera)
- uvjerenje o nekažnjavanju u smislu čl. 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi, ne starije od 6 mjeseci
- presliku radne knjižice ili potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o ostvarenom stažu

Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja, a čije su prijave pravodobne i potpune obavezno se testiraju prema odredbama Pravilnika o načinu i postupku kojim se svim kandidatima za zapošljavanje osigurava jednaka dostupnost javnim službama pod jednakim uvjetima te vrednovanje kandidata prijavljenih na natječaj, dostupnog na WEB stranici www.ss-konjscina.skole.hr. Na istoj stranici naveden je sadržaj i način testiranja, te pravni izvori za pripremu kandidata za testiranje. Na isti način objavit će se vrijeme i mjesto održavanja testiranja najmanje 5 dana prije dana određenog za testiranje.

Kandidat koji bude izabran dužan je prije potpisivanja ugovora o radu priložiti svu dokumentaciju u originalnom obliku ili ovjerene preslike.

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju po posebnom propisu dužan se je u prijavi na natječaj na to pravo pozvati i priložiti dokaze o ispunjavanju uvjeta za isto.

Sve osobe koje se pozivaju na pravo prednosti prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji trebaju dostaviti dokaze iz stavka 1. članka 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji. Popis dokaza objavljen je na internetskoj stranici ministarstva nadležnog za branitelje: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje/POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf

Kandidate koji će se prijaviti na natječaj obavještavamo da se njihovi podaci prikupljaju, obrađuju i čuvaju u skladu s pravilima o zaštiti osobnih podataka, u svrhu rangiranja u natječajnom postupku.

U javnu službu ne može biti primljena osoba za čije zapošljavanje postoje zapreke iz članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi.

Natječaj je otvoren od 09.10.2019. do 18.10.2019.

Stručna sprema:

Visoka stručna sprema, Magistar struke

Što nudimo

- naknada za prijevoz se u cijelosti isplaćuje

Vrsta zaposlenja:

Stalni radni odnos

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Županija rada:

Krapinsko-zagorska

Prijavi se na oglas
Na ovaj oglas se možete prijaviti pismenim putem.
Srednja škola Konjščina, M. Gupca 5, 49282 Konjščina
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Obrazovanje i znanost iznosi 5.262,05 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.