Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Izvršni direktor za poslovanje s Mid Market klijentima (m/ž)

Zagreb

Rok prijave:

Raiffeisen banka Vas poziva da...

 

Traži se: 

Izvršni direktor za poslovanje s Mid Market klijentima (m/ž)

U svijetu očekivanih bankarskih stereotipa idemo napraviti nešto neočekivano dobro!

Tražimo pojačanje za naš Top Management tim.
Ako se vidiš kao osoba koja upravlja cijelim segmentom Mid-Marketa te kojoj je zadovoljstvo klijenata ključno, moguće da je ta pozicija baš za tebe. Trebaš imati driver za strategije, bogato iskustvo u upravljanju velikim korporativnim dealovima, dobro iskustvo u dovođenju novih klijenata, upravljanju timova, visoko obrazovanje..
Kao Top Executive manager, biti ćeš u kontaktu s centralom u Beču i Raiffeisen Grupom. Radit ćeš u modernom timu u kojem je tvoja uloga iznimno bitna te utječe na cjelokupno poslovanje Banke.

Iza nas je puno postignuća i iskustva u dinamičnom, zahtjevnom i ambicioznom okruženju, ali ispred nas je još puno i učenja o izazovima koji nas čekaju. Želiš li biti dio toga?
Strastveni smo u poslu koji radimo te vjerujemo da upravo timskim radom možemo postići najbolje rezultate. U RBA se svi odnosimo jedni prema drugima s poštovanjem, empatijom i razumijevanjem. To se odnosi na naše klijente, kao i na naše zaposlenike.

Vjerujemo da bi upravo TI mogao/mogla biti ta osoba koja će nastaviti s nama živjeti naš RBA!
Težnja izvrsnosti, fleksibilno radno vrijeme, timski rad, rad od kuće, rad u agilnim timovima, međusobno poštivanje i uvažavanje, prijateljstvo… samo su jedan dio priče koja te očekuje u RBA! Nastavi je graditi sa nama!

Ukoliko ste se prepoznali u svemu navedenome, pozivamo Vas da se prijavite putem linka za prijavu do datuma 10.08.2020..

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Bankarstvo iznosi 6.124,22 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.