Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Šef kuhinje (m/ž)

Zagreb, Split, Čakovec, Zadar, Rijeka

Rok prijave:

  • Batak grill (Filia usluge d.o.o.)

Poštujemo
tvoju brigu
za tim!

Šef kuhinje  m/ž

Batak poštuje ljude i poštuje struku. Zato tražimo šefa kuhinje s iskustvom i znanjem koji će brinuti o svojim ljudima i kuhinji kao da su njegovi.

Što ćeš raditi?

Kad uđeš u kuhinju popričaš s timom te napraviš s njima plan za taj dan. Provjeriš urednost i čistoću kuhinje i skladišta, ispravnost opreme te svježinu, količine i deklaracije svih namirnica za taj dan. Provjeriš dnevni plan prodaje, pripremu i napraviš narudžbu. Kad krene špica u restoranu, radiš na roštilju i/ili na blokovima, pratiš suradnju kuhinje i konobara te svaki tanjur koji izađe van. Ako zatreba uskačeš i na suđe. Kad odlaziš iz kuhinje predaješ zadatke svom zamjeniku ili voditelju smjene.
Učiš svoj tim kako koristiti kuhinjsku opremu, kako pripremati hranu po Batak recepturama i normativima. Redovito razgovaraš sa svojim timom i paziš da imaju sve što im treba. Izlaziš im u susret, ali i kažeš 'ne' kada je potrebno.
Svakodnevno surađuješ s voditeljem restorana, regionalnim voditeljem, odjelom ljudskih potencijala, kolegama iz odjela kvalitete i inventurnih procesa.

Što tražimo?

Tražimo tvoje kuharsko znanje, ali još više da znaš voditi i organizirati svoje ljude. Da o svojoj kuhinji i timu brineš kao da su tvoji. Tražimo da razmišljaš kako kuhinja i tim mogu još bolje i ekasnije raditi. Da ti je stalo do tima, da im budeš uzor i primjer, ali i da znaš kada držati red, a kada im popustiti. Tražimo da tvoja kuhinja bude na ponos tebi i Batku po standardima, svakom tanjuru koji izađe iz nje i zadovoljstvu zaposlenika.

BATAK MENU

PRIPREMA

Subvencionirani gablec

od 1,20 €

Radna odjeća

gratis

 

GLAVNI SASTOJCI

Primanja

1500 - 2200 €

Radni tjedan

40h

 

DEKORACIJA

Nagrada za lojalnost

199 - 531 €

Božićnica

133 €

Uskrsnica

66 €

Dar za dijete

66 €

Popusti unutar grupacije

20 - 40%

PassSport aplikacija

gratis

Jenz – interna društvena mreža

gratis

 

POŠTUJEMO STRUKU I LJUDE

Batak je najveći domaći lanac restorana. Poštujemo svoju struku - zato držimo do visokih ugostiteljskih standarda posluživanja i pripreme hrane te do kvalitete, a istovremeno do jasnih i jednostavnih procesa rada. Poštujemo svoje ljude i brinemo o njima - zato imamo stabilne i vesele timove te odlične uvjete rada.
Rastemo i zato u svoje raznolike i prijateljske timove uvijek rado primamo sve koji žele naučiti i doprinijeti svojim znanjem, radom i trudom.
> 450 zaposlenika
> 18 lokacija

Dio smo Victus Grupe, grupacije koja više od 20 godina izvrsno posluje i dalje kontinuirano raste.
Više o nama možeš pronaći na web adresi batak.hr

Započni prijavu
Spremi oglas Pošalji prijatelju Isprintaj

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Management iznosi 1.271,06 EUR (9.576,77 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.