Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Vježba: 50 zanimljivih pitanja za bolje upoznavanje sebe

Vježbe i testovi

 • rukovanje žene i muškarca 5 načina za testiranje vlastite 'tržišne vrijednosti'

  Bilo da tražite posao ili želite zadržati postojeći, održavanje vlastite 'tržišne vrijednosti' zahtijeva da stalno investirate u sebe.

 • Psihologijsko testiranje i upitnik osobnosti Psihologijsko testiranje i upitnik osobnosti

  Psihologijski testovi nisu magija. Oni procjenjuju informacije koje dajete ispitivaču. Zapravo, točnost rezultata testa ovisi o tome koliko pažljivo i ozbiljno sami odgovorite na pitanja koja su vam postavljena.

 • Prilika za posao? Eci, peci, pec… Prilika za posao? Eci, peci, pec…

  Svaki razgovor za posao odlična je vijest! No, što ako su Vaši dojmovi podijeljeni? Je li ovo zaista posao za Vas i treba li ga prihvatiti?

 • Vježba: Intervju ne mora biti 'bauk' Vježba: Intervju ne mora biti 'bauk'

  Neovisno o tome jeste li poslodavac ili posloprimac, umijeće vođenja intervjua nije tako jednostavno kako izgleda na prvi pogled. Razmislite o svojim dosadašnjim iskustvima i poboljšajte svoje vještine.

 • Za poslovni uspjeh bitna je emocionalna inteligencija Za poslovni uspjeh bitna je emocionalna inteligencija

  Sve donedavno vladalo je uvjerenje da je kvocijent inteligencije (IQ) vladar poslovnog svijeta. No, istraživanja pokazuju da 80% poslovnog uspjeha prvenstveno ovisi o emocionalnoj inteligenciji (EQ).

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.