Share
Tweet
Share
Send to friend

Voditelj restorana (m/ž)

Zagreb, Split

Application deadline:

  • Batak grill (Filia usluge d.o.o.)

Poštujemo
tvoje
ugostiteljsko
iskustvo!

Voditelj restorana  m/ž

Batak poštuje ljude i poštuje struku. Zato tražimo voditelja s ugostiteljskim iskustvom i znanjem koji će brinuti o svojim ljudima i restoranu kao da su njegovi.

Što ćeš raditi?

Kad dođeš u restoran popričaš i nasmiješ se s timom te napraviš s njima plan za taj dan. Provjeriš sve u restoranu, od šihterice, rezervacija, svjetla, temperature, glazbe, postave stolova do narudžbe za šank i kuhinju. Napraviš obračun od prethodnog dana i položiš novce u banku. Popričaš sa šefom
kuhinje i vidiš je li kuhinja spremna za taj dan. Kad krene špica u restoranu, u sali si, pratiš suradnju kuhinje i sale te uskačeš ako zaplivaju. Kad odlaziš iz restorana predaješ zadatke svom zamjeniku.
Učiš svoje konobare kako oduševiti goste uslugom i onda kada tebe nema. Pokazuješ im kako dodatno nuditi i preporučiti jela i pića.
Redovito razgovaraš sa svojim timom i paziš da imaju sve što im treba.
Izlaziš im u susret, ali i kažeš 'ne' kada je potrebno.
Nazoveš svog regionalnog voditelja ako imaš situaciju koju ne možeš sam riješiti. S odjelom ljudskih potencijala pričaš o svojim ljudima, njihovom radu, dodatnim treninzima, povišicama i napredovanjima, a nekad nažalost i o otkazima.
Jednom tjedno napraviš inventuru šanka i s koordinatorom inventurnih procesa prolaziš manjak i/ili višak. Svaka dva tjedna napraviš konobarima raspored rada.

Što tražimo?

Tražimo tvoje ugostiteljsko znanje, ali i da znaš i voliš voditi svoje ljude. Da o svom restoranu i timu brineš kao da su tvoji. Tražimo da razmišljaš kako restoran i tim mogu još bolje i ekasnije raditi ili gdje možeš uštediti. Da ti je stalo do tima, da im budeš uzor i primjer, ali i da znaš kada držati red, a kada im popustiti. Tražimo da tvoj restoran bude na ponos tebi i Batku po standardima, uslužnosti, prometu i zadovoljstvu zaposlenika

BATAK MENU

PRIPREMA

Subvencionirani gablec

od 1,20 €

Uniforma

gratis

 

GLAVNI SASTOJCI

Primanja

1800 - 2500 €

Radni tjedan

40h

 

DEKORACIJA

Nagrada za lojalnost

199 - 531 €

Božićnica

133 €

Uskrsnica

66 €

Dar za dijete

66 €

Dodatno zdravstveno osiguranje

gratis

Popusti unutar grupacije

20 - 40%

PassSport aplikacija

gratis

Jenz – interna društvena mreža

gratis

 

POŠTUJEMO STRUKU I LJUDE

Batak je najveći domaći lanac restorana. Poštujemo svoju struku - zato držimo do visokih ugostiteljskih standarda posluživanja i pripreme hrane te do kvalitete, a istovremeno do jasnih i jednostavnih procesa rada. Poštujemo svoje ljude i brinemo o njima - zato imamo stabilne i vesele timove te odlične uvjete rada.
Rastemo i zato u svoje raznolike i prijateljske timove uvijek rado primamo sve koji žele naučiti i doprinijeti svojim znanjem, radom i trudom.
> 450 zaposlenika
> 18 lokacija

Dio smo Victus Grupe, grupacije koja više od 20 godina izvrsno posluje i dalje kontinuirano raste.
Više o nama možeš pronaći na web adresi batak.hr

Start to apply
Save this ad Send to friend Print

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Tourism (HoReCa) iznosi 815,91 EUR (6.147,47 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.